Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Αυτοί οι Οινόφιλοι θα μας πάνε σ’ ένα μεθυστικό ταξίδι…

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 10 το βράδυ, ο Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου, περιμένει τους φίλους του κρασιού στην πλατεία του παλιού λιμανιού της Λεμεσού, για ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων με γευστικές δοκιμές κυπριακών κρασιών.

Κάτω από τον τίτλο ΟΙΝΟΣ – ΑΡΩΜΑ ΚΥΠΡΟΥ και υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη και την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού και της Αρχής Λιμένων Κύπρου, 25 οινοποιεία, μας αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι η Κύπρος έχει κάνει τα τελευταία χρόνια μεγάλα άλματα στο χώρο του ποιοτικού κρασιού.

Limassol Today - Poster Greek

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα βραβευμένα κρασιά του 13ου Κυπριακού Διαγωνισμού Οίνου, που έγινε τον Μάιο του 2022, καθώς και πολλά άλλα, παλαιές και νέες ετικέτες των οινοποιείων μας, από αρωματικά λευκά, δυνατά ερυθρά και γλυκιές κουμανδαρίες και μοσχάτα.

Θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς, τους οινολόγους ή και οινοποιούς και θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες μαζί τους.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν ζωντανά και να μάθουν τον τρόπο παρασκευής της Ζιβανίας και όλα τα μυστικά της, την τέχνη της δοκιμασίας, τον ορθό τρόπο σερβιρίσματος των οίνων καθώς και τις βασικές αρχές του συνδυασμού «κρασί- φαγητό».

Μια πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων, ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει σήμερα η Κυπριακή οινοποιία, θα βρίσκεται την Κυριακή 19 Ιουνίου, 2022 στην πλατεία του παλαιού λιμανιού της Λεμεσού.

Εμείς θα είμαστε εκεί για να σας συνοδεύσουμε, σε μοναδικές και αξέχαστες οινικές απολαύσεις.

Για την Κύπρο, το αμπέλι και το κρασί είναι τέχνη, ιστορία, παράδοση και πολιτισμός, γι’ αυτό είναι ευθύνη όλων μας να προβάλουμε και να πιούμε το κυπριακό κρασί.   

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η Ψηφιακή Τεχνολογία στην Τουριστική Βιομηχανία – (Αναλυτικά το πρόγραμμα)

Νικητής Διαγωνισμού: Κερδίστε μία 3ήμερη διανυκτέρευση στον Πρωταρά για 4 άτομα!

Taste and Hospitality

Νικητής Διαγωνισμού:Σας πάμε Καστοριά!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!