Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Βρετανικός τουρισμός: Η EasyJet ακυρώνει 40 πτήσεις την ημέρα μέχρι το τέλος Ιουνίου

40 πτήσεις την ημέρα για το υπόλοιπο του Ιουνίου ακύρωσε η EasyJet, σε μια προσπάθεια να περιορίσει την αναστάτωση που προκαλείται στα βρετανικά αεροδρόμια με τις καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, με τον τρόπο αυτό θα είναι πιο εύκολο να ενημερώνει τους πελάτες της εκ των προτέρων για την ακύρωση μιας πτήσης αντί αυτό να συμβαίνει την ημέρα της πτήσης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet, Pete Bellew, δήλωσε στον Guardian ότι η αεροπορική εταιρεία προέβη σε «προληπτικές» ακυρώσεις πτήσεων.

“Πραγματοποιούμε ορισμένες προληπτικές ακυρώσεις για τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες προκειμένου να αυξήσουμε την ανθεκτικότητα σε όλο το δίκτυο”, ανέφερε ο Pete Bellew, προσθέτοντας ότι η πολιτική αυτή δεν είναι καθόλου ευχάριστη, αλλά σίγουρα είναι χειρότερο να ακυρώνει τα σχέδια των πελατών της την ημέρα, που είναι έτοιμοι να πετάξουν.

Ενημερώνοντας, εξάλλου, τους πελάτες της εκ των προτέρων τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν εκ νέου κράτηση ή να λάβουν επιστροφή χρημάτων.”

Η ΕasyJet φέρεται να ακύρωσε περισσότερες από 60 πτήσεις στις 13 Ιουνίου, τουλάχιστον 44 από τις οποίες ήταν προγραμματισμένες να πετάξουν από το Gatwick.

Σύμφωνα με αναφορές ταξιδιωτικών πρακτόρων, η εταιρεία φέρεται να έχει αποφασίσει την ακύρωση όλων των κρατήσεων προς τη Χουργκάντα ​​της Αιγύπτου μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Συνωστισμός και πάρτι μέχρι την… ύστατη ώρα στην Κρήτη

Taste and Hospitality

Θησαυροί της κάβας του Τατοΐου – 4.000 σπάνιες φιάλες κρασιών και ποτών – Chivas για την ενθρόνιση της Ελισάβετ (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Δήμος Πέγειας: O τουρισμός απογειώνεται…

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!