Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Κλείσιμο δρόμων στη Λευκωσία λόγω «Running under the Moon»

Στο κλείσιμο δρόμων στη Λευκωσία, λόγω της διεξαγωγής νυκτερινών αγώνων τρεξίματος/δρόμου την ερχόμενη Παρασκευή, θα προχωρήσει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Το Τμήμα ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 17/6/2022, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 23:00 το βράδυ, οι πιο κάτω δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής νυκτερινών αγώνων τρεξίματος/δρόμου με την ονομασία «Running under the Moon» (www.runningunderthemoon.com):

•    Ο δρόμος μπροστά από τα Φυτώρια Αθαλάσσας, από τη συμβολή του με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας παρά την Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, στην Αγλαντζιά, μέχρι τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

•    Ο δρόμος Β1 – Λεωφόρος Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο παρά το Εμπορικό Κέντρο Mall of Cyprus μέχρι τη διασταύρωση του με την οδό Φυτωρίου – Ε101.

Εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Εξάλλου το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τηΔευτέρα 20/6/2022 μέχρι την Πέμπτη 23/6/2022, από τις 18:00 το βράδυ μέχρι τις 6:00 το πρωί της επομένης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού μετά την είσοδο/έξοδο Παρεκκλησιάς προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 1500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Επιστρέφει το Φεστιβάλ Καρότου στο Λιοπέτρι

Taste and Hospitality

Οινοποιείο Τσιάκκας: Στον Χορό των Τεχνών και της Οινογαστρονομίας-Φεστιβάλ Εκδηλώσεων

Taste and Hospitality

Nicosia Pop Up Festival 2021 – Με χορηγό την ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!