Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

DHL Express Κύπρου: Νέο service point στην Αμμόχωστο

Με νέο κατάστημα επεκτείνεται η DHL Express Κύπρου, και στην Αμμόχωστο, προσφέροντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο το νησί.

H DHL Express Κύπρου, στα 40 χρόνια παρουσίας της στα κυπριακά δρόμενα, από το 1981 όπου άνοιξε το πρώτο της γραφείο, έχει εξελιχθεί στην πλέον κορυφαία και αξιόπιστη επιλογή για τις ταχυμεταφορές στην Κύπρο, ενώ παράλληλα αποτελεί έναν διακεκριμένο εργοδότη επιλογής. Σκοπός και αποστολή της είναι, να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής, μέσα από το εμπόριο και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Σήμερα, η DHL Express Κύπρου, διαθέτει επτά σημεία για την εξυπηρέτηση του κοινού, σε ότι αφορά τις ανάγκες αποστολής και παραλαβής, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις logistics, γρήγορες και ασφαλείς ταχυμεταφορές. Ταυτόχρονα ενισχύει την εξωστρέφεια της κυπριακής επιχειρηματικότητας με απλοποιημένες τελωνειακές διαδικασίες.

Από τον Μάρτιο φέτος, η DHL Express Κύπρου, έχει ανοίξει τις πόρτες του νέου καταστήματος service point, στο Παραλίμνι. Μέσω αυτού και τους έμπειρους οδηγούς του στόλου της, η DHL Express Κύπρου, θα εξυπηρετεί όλη την περιοχή της Αμμοχώστου, πραγματοποιώντας αποστολές για τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες σε εξωτερικό και εσωτερικό.

Η ταυτότητα του νέο service point:

Διεύθυνση καταστήματος (service point) : 1ης Απριλίου, Αρ. 104, 5280 Παραλίμνι

Εξυπηρετεί όλη την περιοχή Αμμοχώστου, Επιχειρήσεις & Ιδιώτες για αποστολές εξωτερικού αλλά και εσωτερικού

Παραδόσεις και παραλαβές από πόρτα σε πόρτα με δικούς της οδηγούς και βαν

Μέρες και Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00

A Great place to work

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μία χρονιά, η εταιρεία βρέθηκε στη λίστα του Great Place to Work®, Europe’s Best Workplaces™ List, εξασφαλίζοντας μάλιστα την πρώτη θέση στη κατηγορία των πολυεθνικών εταιρειών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων η εταιρεία logistics έχει επιτύχει αμέτρητες διακρίσεις διεθνώς, στην Ασία, την Ευρώπη και σε πολλές χώρες ξεχωριστά.

Πιο συγκεκριμένα, με την δραστηριοποίηση του Great Place to Work® στην Κύπρο, η εδώ ομάδα της DHL κατατάσσεται στο Cyprus’ Best Workplaces™ List 2021. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες επιτυχίες της σε άλλες 14 χώρες της Ευρώπης, την κατατάσσει στη 1η θέση στη κατηγορία των πολυεθνικών.

Ιστορία

Το 1969, τρεις νεαροί – οι Adrian Dalsey, Larry Hillblom και Robert Lynn – θα δημιουργήσουν την DHL στο Σαν Φρανσίσκο, μεταφέροντας πακέτα από το αεροδρόμιο. Από τότε η εταιρεία επεκτάθηκε και σήμερα αριθμεί πάνω από 400.000 υπαλλήλους σε 220 χώρες και γεωγραφικούς προορισμούς – από τη Σιβηρία μέχρι το Χονγκ Κονγκ και τη Λατινική Αμερική, μεταφέροντας πάνω από 1,6 δισ. πακέτα.

Η DHL Express Κύπρου, από το 1981, αποτελεί σημαντικό μέρος του δικτύου και συνδέει τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις με όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της στο νησί με μόλις τρεις υπαλλήλους, ωστόσο επέκτεινε γρήγορα τις δραστηριότητές της και το 1985, ήταν σε θέση να διεκπεραιώνει μόνη της τους εκτελωνισμούς των αποστολών.

Πλέον έχοντας δικό της στόλο αεροσκαφών προωθεί το παγκόσμιο εμπόριο, διευκολύνει την επαφή των ανθρώπων και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πελατών της.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αποσύρεται εμφιαλωμένο νερό – Περιέχει «ψευδομονάδες» (ΦΩΤΟ)

Taste and Hospitality

Πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα και ποινές αλλά και ωράριο κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ύψιστο επίπεδο επιφυλακής η Κύπρος- Άρχισε η επέλασή της Carmel

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!