Εσωτερικοί Σχεδιασμοί Φιλοξενία

El Corte Ingles: Αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα ERA

Τα πολυκαταστήματα ERA στην Κύπρο καλωσορίζουν το El Corte Inglés με τέσσερα νέα shop-in-shop ειδών σπιτιού και διακόσμησης. Μια ειδικά επιλεγμένη συλλογή προϊόντων με αξεσουάρ διακόσμησης σπιτιού και είδη κουζίνας, με εμπνευσμένα σχέδια και prints για μια πιο όμορφη καθημερινότητα. Το El Corte Inglés διαθέτει 5 συλλογές την σεζόν με επιλεκτική προσέγγιση στα υλικά, τους χρωματικούς συνδυασμούς και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες.

H στρατηγική συμμαχία του συγκροτήματος ERMES Department Stores Plc, του πιο πολυδιάστατου οργανισμού λιανικού εμπορίου στην Κύπρο και μέλος του Ομίλου CTC, με τα πολυκαταστήματα El Corte Inglés Ισπανίας, ενισχύουν και εμπλουτίζουν το υφιστάμενο προϊοντικό μείγμα ειδών σπιτιού και διακόσμησης των πολυκαταστημάτων ERA με απώτερο σκοπο να αποτελούν τον lifestyle προορισμό αγορών στην Κυπριακή αγορά.

Η El Corte Inglés, με 87 σημεία πώλησης στην Ισπανία και την Πορτογαλία, είναι μιά απο τις κορυφαίες αλυσίδες Πολυκαταστημάτων στην Ευρώπη. Τα πολυκαταστήματα El Corte Ingles αποτελούν ορόσημο και σημείο αναφοράς στην Ισπανική αγορά και όχι μόνο.

Από το 2015 η εταιρεία έχει αναπτυχθεί διεθνώς μέσω συνεργασιών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, και σήμερα με τα νέα τμήματα εντός των πολυκαταστημάτων ERA έχει παρουσία σε 26 χώρες.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

 

Related posts

Ο Σύρος που ανακηρύχθηκε «βασιλιάς των Κυπριακών Ξενοδοχείων» (ΦΩΤΟΣ)

Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου: Δίνει 200,000 ευρώ σε Ε/Κ και Τ/Κ επιχειρηματίες

Ένα θρυλικό σκάφος του Bernard Tapie…ψάχνει στο βυθό τον πραγματικό καπετάνιο του

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!