Νέα Νεα της Αγορας

Tο AMARA μέλος του διεθνούς πολυτελούς ταξιδιωτικού δικτύου VIRTUOSO®

Το AMARA έγινε δεκτό στο αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο πολυτελών ταξιδιωτικών συνεργατών του Virtuoso®, που περιλαμβάνει περισσότερους από 2.200 προτιμώμενους προμηθευτές σε 100 χώρες. Σύμφωνα με τον Όμηρο Ομήρου, Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Stademos Hotels Ltd, η ένταξη στο Virtuoso θα παρουσιάσει νέες ευκαιρίες πωλήσεων και μάρκετινγκ στους περισσότερους από 20.000 συμβούλους πολυτελών ταξιδιών του δικτύου και στην ιδιαίτερα επιθυμητή πελατεία τους. Τα πρακτορεία Virtuoso παγκοσμίως πωλούν κατά μέσο όρο (ΗΠΑ) 25–30 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, καθιστώντας το δίκτυο τον πιο σημαντικό παίκτη στα πολυτελή ταξίδια.

«Η διαδικασία αποδοχής του Virtuoso είναι απίστευτα επιλεκτική, επομένως το να γίνεις προτιμώμενος συνεργάτης είναι πραγματική τιμή», είπε ο Ομήρου. «Η φήμη που έχουν οι εταιρείες-μέλη Virtuoso για την εξαιρετική αφοσίωση στους πελάτες τους ταιριάζει απόλυτα με τη δική μας προσαρμοσμένη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση. Τώρα που είμαστε μέρος αυτού του διάσημου δικτύου, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους συμβούλους Virtuoso και στους πελάτες τους ειδικές ανέσεις, αξίες και εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.»

4269461514633301 Virtuoso 1

Το AMARA, μέλος της οικογένειας Stademos Hotels Ltd, εντάσσεται στη συλλογή του Virtuoso με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα, κρουαζιέρες, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδωτικούς πράκτορες και άλλες ταξιδιωτικές οντότητες παγκοσμίως. Οι επιλεγμένοι αυτοί συνεργάτες, ειδικεύονται στην εξυπηρέτηση πελατών, προσφέροντας εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης και παρέχουν, μέσω προσφοράς ανώτερων υπηρεσιών, σπάνιες ευκαιρίες με εξαιρετική αξία για τους πελάτες του Virtuoso.

Οι υψηλού κύρους αυτοί πάροχοι μπορούν να προωθήσουν στους πελάτες Virtuoso τις υπηρεσίες των συνδεδεμένων Virtuoso επιχειρήσεων μέσω πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανόμενης της κορυφαίας παγκόσμιας συγκέντρωσης που εξειδικεύεται στα πολυτελή ταξίδια, της Virtuoso Travel Week. Η αποδοχή του AMARA στο Virtuoso του δίνει άμεσες σχέσεις με τα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία αναψυχής στον κόσμο στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Top Kinisis Travel: Οι ζημιές σε αριθμούς

Taste and Hospitality

Ο ΠΑΣΙΚΑ χαιρετίζει τις νέες χαλαρώσεις για τα κέντρα αναψυχής

Taste and Hospitality

Bροχές και καταιγίδες το Σ/Κ κυρίως στην οροσειρά του Τροόδους

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!