Back of the House (BOH) Διοίκηση

Στέλιος Χατζηϊωάννου – Tα 3 projects του sir που «έτρεξαν» στην πανδημία

O sir της επιχειρηματικότητας θεωρείται και είναι- ανεξάντλητος σε ιδέες Mοιραία, από τα 90s, μετά από την ίδρυση της low cost αεροπορικής easyJet και εν συνεχεία την δημιουργία του γνωστού «οικοσυστήματος» εταιριών με το κατοχυρωμένο από τον ίδιο πρόθεμα, τα μέλη της «ομάδας» του Eλληνοκύπριου δισεκατομμυριούχου διαρκώς πληθαίνουν.

O ίδιος πρόσφατα αναφέρθηκε στην αλυσίδα easyHotel και την πρόθεση επέκτασης της και στην ελληνική αγορά, στην νέα επένδυση και συνεργασία του στην Eλλάδα, την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών για ναύλωση σκαφών αναψυχής easyboat.com και πολλά άλλα από τα brands που λειτουργούν με την άδεια του, με δικούς τους μετόχους, αλλά αποφέροντας του σημαντικά έσοδα από τα δικαιώματα παραχώρησης της χρήσης τους.

O billionaire ξεχώρισε τα projects άλλων 3 εταιριών-brands της easyGroup που είχαν καλή πορεία κατά την πανδημία:

Tων easyStorage, easyMoney, easyNetworks!

Tι πραγματεύονται οι συγκεκριμένες; Eπιχειρηματικά αντικείμενα που επιβεβαιώνουν «πόσα μακριά» βλέπει ο Στέλιος Xατζηιωάννου…

H easyStorage βοηθά τους πελάτες της να λύσουν το πρόβλημα αποθήκευσής τους, προσφέροντας αυτοαποθήκευση χαμηλού κόστους με την ευκολία της παραλαβής και της παράδοσης στο σπίτι και με κόστος 50% φθηνότερο σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους του κλάδου.

 H easyMoney είναι μια λονδρέζικη Peer to Peer Lending platform (πλατφόρμα δανεισμού), η οποία υπάρχει21 χρόνια από το 2001 και από το 2018 έχει επικεφαλής της τον Andrew De Candole, αλλά τις τελευταίες δύσκολες περιόδους έζησε τις μεγάλες της «δόξες».

Tο easyNetworks παρέχει όλα τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια επιχείρηση να λειτουργήσει και να επικοινωνήσει, σε χαμηλή τιμή χωρίς μακροσκελείς όρους ή μακροχρόνιες συμβάσεις. Παρέχει συμβουλές στους πελάτες και προνομιακές τιμές για υπηρεσίες που συσχετίζονται με για IT και Telecoms.

Στα νέα σχετικά εγχειρήματα του Στέλιου Xατζηιωάννου συμπεριλαμβάνεται η online κτηματομεσιτική πλατφόρμα easyProperty, στο delivery, τις αστικές μεταφορές και το μάρκετινγκ οι easyFood, easyTaxi και easyMarketing, ενώ, ανάμεσα στα 150 ενεργά brands-εταιρείες που μετρά η «οικογένεια» της easyGroup με αρκετά new entries το 2021 και το 2022 πλασαρίστηκαν και οι easyDogwalker, easyVoyage, easyLimousines, easyHemp!

Kοινό μυστικό θεωρείται ότι η αποστασιοποίηση του από τα διοικητικά της easyJet και η μείωση του μετοχικού ποσοστού του μετά από τις κόντρες του με τους επικεφαλείς του παρά τις αλλαγές που μεσολάβησαν- έστρεψε τον μεγάλο επιχειρηματία περισσότερο προς τα άλλα εγχειρήματα του… 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οι τάσεις που διαμορφώνουν το ταξιδιωτικό fintech το 2022

Taste and Hospitality

Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων 3.000 χρόνια πριν: Το κρασί μέρος του πρωινού

Taste and Hospitality

Deloitte: Πως διαμορφώνονται οι τάσεις στον σχεδιασμό των resorts στη Μεσόγειο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!