Διοίκηση Τάσεις

Οι…μαύρες αποσκευές δημιουργούν το χάος στα αεροδρόμια;

Oι ταξιδιώτες στη Γερμανία καλούνται να αποφεύγουν να ταξιδεύουν με μαύρες αποσκευές, καθώς αυτό θα διευκόλυνε τον εντοπισμό τους στα αεροδρόμια.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του αεροδρόμιου Φρανκφούρτης, Stefan Schulte, οι επιβάτες θα πρέπει να μεταφέρουν τις βαλίτσες τους με το χέρι εάν αυτό είναι εφικτό, και ο ίδιος απέδωσε τα προβλήματα διαχείρισης αποσκευών που προκαλούν χάος στα αεροδρόμια, στην πληθώρα των μαύρων αποσκευών.

Σε δηλώσεις του στον Guardian, ο κ. Schulte εξήγησε ότι ο μεγάλος αριθμός μαύρων αποσκευών που χρησιμοποιούν οι επιβάτες καθιστά δύσκολο το διαχωρισμό και εντοπισμό τους.

Μέσα μαζικής ενημέρωσης της Γερμανίας θεώρησαν αστεία την τοποθέτηση αυτή, καθώς και τη σύσταση των αεροδρομίων οι ταξιδιώτες να προσθέτουν ετικέτες με τα ονόματά τους και τη διεύθυνσή τους στις αποσκευές, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να χαθούν. Αυτή η σύσταση, άλλωστε, έρχεται σε αντίθεση με τις συστάσεις της Αστυνομίας, η οποία συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να μην αναγράφουν τα στοιχεία τους στις αποσκευές για λόγους ασφαλείας.

Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, Thomas Kirner, δήλωσε ότι ο εντοπισμός των αποσκευών, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι μαύρου χρώματος με ρόδες, είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως είπε, μειώθηκε ο αριθμός των βαλιτσών που δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια των ιδιοκτητών τους, όμως συνεχίζουν να καταγράφονται περιστατικά απώλειας. Υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο Φρανκφούρτης υπάρχουν 2.000 «ορφανές» αποσκευές.

tornos

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Breakfast at Tiffany’s»: Το θρυλικό πρωινό…Αφιέρωμα

Όμιλος Accor: Θετικά τα αποτελέσματα υγιεινής και βιώσιμης τροφής στα ξενοδοχεία

Taste and Hospitality

Τα 10 Χαρακτηριστικά των Σπουδαίων Chefs!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!