Νέα Νεα της Αγορας

«Σερίφης» ο Δήμαρχος: «Μετά τις 18.00 θα απαγορεύεται να κυκλοφορεί κάποιος ημίγυμνός ή με το ποτό στο χέρι»

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Χρίστος Ζαννέτος, ο οποίος μίλησε για τα αυξημένα περιστατικά βίας που παρατηρούνται στην Αγία Νάπα. Αρχικά ανέφερε ότι σημειώθηκαν 2-3 μεμονωμένα περιστατικά. «Ας μην ξεχνάμε ότι στην Αγία Νάπα το 80% του τουρισμού είναι νεολαία και τα τελευταία δύο χρόνια οι νεαροί δεν ταξίδεψαν».

Πρόσθεσε ότι φέτος είναι μαζική η κάθοδος Βρετανών και Σκανδιναβών. «Θα υπάρξουν και κάποια ανεπιθύμητα γεγονότα, δεν τα θέλουμε και αμαυρώνουν το τουριστικό μας ποιόν».

Συμπλήρωσε ότι οι συνεχόμενες αναφορές αδικεί τον Δήμο της Αγίας Νάπας. «Συμβαίνουν σε όλους τους προορισμούς. Για την ποσότητα των νεαρών που έχουμε, είναι σχεδόν μηδαμινά τα περιστατικά».

Ο κ. Ζαννέτος επεσήμανε ότι η νεολαία είναι αυτή που στήριξε την Αγία Νάπα. «Η νεολαία δεν ταξιδεύει οργανωμένα με τους τουριστικούς πράκτορες».
Ακόμη, ανέφερε ότι έχει αυξηθεί αρκετά η αστυνόμευση στην περιοχή. «Χρειαζόμαστε αστυνομική δύναμη περίπου 30 μελών ανά βάρδια για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα». Διευκρίνισε ότι αν δεν υπάρχει αυστηρή νομοθεσία, τότε τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. «Ως Δήμαρχος δεν θα δίσταζα να πω ότι μετά τις 6:00 το απόγευμα θα απαγορεύεται να κυκλοφορεί κάποιος ημίγυμνός ή με το ποτό στο χέρι».

Όσον αφορά τον τουρισμό, τόνισε ότι το ποσοστό παγκύπρια κυμαίνεται κοντά στο 70% σε σχέση με το 2019. «Οι επιχειρήσεις προσπαθούν να ανακάμψουν, ενώ ο πληθωρισμός και τα κόστη βρίσκονται στα ύψη».

Τέλος, ανέφερε ότι για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο δεν θα είναι ρόδινα τα πράγματα. «Υπάρχει επιφύλαξη λόγω των ακυρώσεων στις πτήσεις και την αύξηση κρουσμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ανακοινώθηκε η λίστα με τις καλύτερες δίαιτες για το 2021 – Δείτε ποιες είναι

Taste and Hospitality

Με πλοίο του ’91 μας πάνε Πειραιά – Τιμές και δρομολόγια

Taste and Hospitality

Cap St Georges Hotel & Resort: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός της Μεσόγειου (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!