Νέα Νεα της Αγορας

Αρχίζουν πτήσεις Μόσχα – Λάρνακα με τιμές των εισιτηρίων μέχρι και τα 400 ευρώ

Πολλά έχουν αλλάξει μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που είχαν ως αποτέλεσμα και τον αεροπορικό αποκλεισμό των Ρώσων από κράτη της Ευρώπης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Brief, φαίνεται πως βρέθηκε η φόρμουλα ώστε να συνεχιστεί η αεροπορική διασύνδεση μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ταξιδιωτικά γραφεία, φορείς και επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας έχουν ενημερωθεί για νέα δρομολόγια Λάρνακα – Μόσχα – Λάρνακα που θα ξεκινήσουν μάλιστα από τον Αύγουστο του 2022. 

Ειδικότερα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η Cyprus Airways σε συνεργασία με την ΑΚ Aeroflot προχωρούν με νέα δρομολόγια Λάρνακα – Μόσχα (8 πτήσεις την εβδομάδα), τα οποία θα ξεκινήσουν από τις αρχές Αυγούστου και θα συνεχιστούν μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου 2022, με ενδιάμεσο σταθμό την πρωτεύουσα της Αρμενίας.

Ειδικότερα από τις 3/8 μέχρι και τις 29/10 θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα δρομολόγιο Μόσχα – Γιερεβάν – Λάρνακα, ενώ από τις 5/8 μέχρι και τις 29/10 θα πραγματοποιείται 5 φορές την εβδομάδα δρομολόγιο Λάρνακα – Γιερεβάν – Μόσχα.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινούν από 100 ευρώ για βρέφη, και θα φτάνουν μέχρι και τα 400 ευρώ για παιδιά και ενήλικες. Στο εισιτήριο συμπεριλαμβάνεται  ταξιδιωτική αποσκευή μέχρι 23 kg και χειραποσκευή μέχρι 10 kg.

X.Z.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πυρκαγιά στην Τριμίκλινη – Η Π.Υ επιχειρεί για κατάσβεση

Στο δικαστήριο για την μάσκα ο Δήμαρχος Αραδίππου

Taste and Hospitality

«Κατέβηκε» το video clip που γυρίστηκε στα Βαρώσια – Μίλησαν Νihayet – Τατάρ

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!