Νέα Νεα της Αγορας

Έτοιμο το ONE στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατενίζοντας με μεγαλοπρέπεια τον ορίζοντα, ο ONE, ο ψηλότερος οικιστικός παραθαλάσσιος πύργος στην Ευρώπη, προσφέρει απρόσκοπτη θέα στην ακτογραμμή της Λεμεσού που αγκαλιάζει τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου, όπως αναφέρει το δελτίτου τύπου της Pafilia.

Ο πύργος ONE είναι  ο  απόλυτος ορισμός των λέξεων “ορόσημο” και “πολυτέλεια” καθώς  είναι ο πρώτος στο είδος του ειδικά σχεδιασμένος πύργος, στη Λεμεσό. Οι εσωτερικοί χώροι και οι εγκαταστάσεις του κτιρίου αντικατοπτρίζονται στην λεπτομέρεια του σχεδιασμού ενώ το κέλυφος του πύργου τον ξεχωρίζει μοναδικά τόσο σε Κύπρο και όσο και στην περιοχή της Μεσογείου.

Ο ΟΝΕ, δεν δημιουργήθηκε εν μία νυκτί.  Η Pafilia, όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου, αποτελεί έναν οργανισμό με όραμα,  για αυτό και με υπομονή, επιμονή και επαγγελματισμό, έδειξε μεγάλη αφοσίωση και πάθος για να πετύχει το ακατόρθωτο μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Για να επιτευθχεί αυτό, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, επιλέγηκε πολύ προσεκτικά ομάδα εμπειρογνωμόνων, για να είναι σε θέση να παραδώσουν ένα μοναδικό κτίριο που είναι απαράμιλλο σε ποιότητα, υλικά και σχεδιασμό.

Οι Masterplanner του ONE δεν είναι άλλοι από τους Atkins, ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία συμβούλων στον κόσμο με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο έργων όπως το εκπληκτικό Burj Al Arab. Επιπλέον, η επίβλεψη του έργου έγινε από τους WKK Architects, η ομάδα των οποίων και φρόντισε να ζωντανέψει και την πιο μικρή λεπτομέρεια της πολυτέλειας που θα μπορούσε να υπάρξει.

«Αυτός ο πύργος θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς σε ότι αφορά τον τρόπο ζωής στην Μεσόγειο με υψηλές προδιαγραφές. Γιορτάζει τη φυσική ομορφιά, το κλίμα και τον πολιτισμό της Λεμεσού και φέρνει, εμβληματικό, βιώσιμο, έξυπνο σχεδιασμό στο τοπίο της Κύπρου.»  Hakim Khennouchi, Διευθυντής και επικεφαλής Αρχιτέκτονας Σχεδιασμού, WKK.

Δείτε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με το ολοκληρωμένο κτίριο:

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σ.Χάσικος: «Κλείστε τον (μαγαζάτορα)..και μαζέψτε τις ομπρέλες όλες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Ζυρίχη: Σε καραντίνα 300 θαμώνες κλαμπ λόγω κορονοϊού

ΚΕΒΕ-ΟΕΒ: «Χαριστική βολή πολλών επιχειρήσεων ένα νέο lockdown»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!