Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Nέο Red Bull με γεύση ροζ γκρέιπφρουτ

Η Red Bull, διοργάνωσε το πιο δροσιστικό event του καλοκαιριού! Στο υπέροχα διακοσμημένο και άκρως καλοκαιρινό Ammos Beach Bar, οι λάτρεις του Red Bull Energy Drink υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειας του Red Bull, το Red Bull RUBY EDITION, με ροζ γκρέιπφρουτ.

Το Ammos Beach Bar ντύθηκε στα ροζ για να ταιριάζει με το νέο Red Bull RUBY EDITION που αδιαμφισβήτητα έκλεψε τις εντυπώσεις της βραδιάς. Η νέα γεύση του Red Bull με ροζ γκρέιπφρουτ έδωσε φτερά σε όλους τους παρευρισκόμενους για να ξεκινήσουν το καλοκαίρι όπως μόνο το Red Bull Energy Drink ξέρει και μπορεί.

Oι παρευρισκόμενοι, που αποτελούνταν από ανθρώπους των Μέσων αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους και συνεργάτες της Red Bull, έζησαν μια βράδια με ζωντανή μουσική, άφθονο Red Bull και απολαυστικά κοκτέιλ φτιαγμένα με μοναδικές, ιδιαίτερες συνταγές.

Το Red Bull RUBY EDITION αποτελεί το πέμπτο μέλος της οικογένειας του Red Bull και όπως με τα ήδη αγαπημένα, Red Bull  Energy Drink, Red Bull Sugarfree, Red Bull Orange Edition και Red Bull Yellow Edition μπορείς να το προμηθευτείς και να το δοκιμάσεις από όλους τους μεταπωλητές του brand, αλλά και σε χώρους διασκέδασης και καφετέριες.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Jameson Whiskey: Γεύσεις για διαφορετικά γούστα

Taste and Hospitality

Στον Λυθροδόντα, ο Κωνσταντίνος καλλιεργεί μωβ πατάτες!(ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Mount Gay Rum: 300 χρόνια κληρονομιάς και τεχνογνωσίας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!