Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

RYSE & Leecoworld – Tο Μεγαλύτερο Χορευτικό Camp στην Κύπρο!

Το RYSE και Leecoworld με χαρά ανακοινώνουν την διοργάνωση του μεγαλύτερου χορευτικού camp στην Κύπρο, το NOISE 357. Ο Ηλίας Σχινάς και ο Λούκας Κοσμίδης, φέρνουν 10 φημισμένους χορογράφους παγκόσμιας εμβέλειας για να μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους μέσω της διδασκαλίας, καθοδήγησης και σκηνοθεσίας. Ένα εντατικό χορευτικό camp 3 ημερών, που απευθύνεται σε χορευτές με ελάχιστη εμπειρία έως και επαγγελματίες.

Οι διοργανωτές ένιωσαν την ανάγκη να συνεισφέρουν μέσω μιας πραγματικά μοναδικής εμπειρίας, που συνδυάζει εκπαίδευση και ευκαιρίες ανάδειξης για τους χορευτές που θα παρευρεθούν. “Δεν υπάρχει έλλειψη ταλέντου στην Κύπρο αλλά έλλειψη υποβάθρου για την ανάδειξη του”, όπως σχολίασε ο Ηλίας Σχινάς.

Στο camp, οι χορευτές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 16 σεμινάρια χορού και να κερδίσουν τις εντυπώσεις στην τελετή απονομής βραβείων. Επίσης θα μπορούν να πάρουν μέρος σε πάνελ συζήτησης με τους 10 διεθνούς φήμης χορογράφους. Εκεί θα μπορούν να συμβουλευτούν και να πάρουν πληροφορίες για τη βιομηχανία του χορού, την προώθηση των καλλιτεχνών, τη βαρύτητα των επαγγελματικών σχέσεων, τα διεθνή συμβόλαια, την εκπροσώπηση από πράκτορες και να ακούσουν ιστορίες από τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές που έχουν βιώσει οι χορογράφοι.

«Κάθε παραγωγή που συμμετείχα μέχρι τώρα, μού δίδαξε κάτι σημαντικό και κάτι διαφορετικό. Νιώθω ευγνώμων και τυχερός που, προερχόμενος από μία μικρή χώρα όπως η Κύπρος, μπόρεσα να συνεργαστώ με παγκοσμίου φήμης ονόματα της μουσικής, του θεάτρου, του τσίρκου και του Μπρόντγουεϊ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Σχινάς, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «στον χώρο της τέχνης απαιτείται συνεχής προσπάθεια, διαρκής μελέτη και σταδιακή απόκτηση γνώσεων και εμπειριών. Δεν είναι καθόλου εύκολο να φτάσεις στο σημείο να συμπεριληφθείς σε αναγνωρισμένες παραγωγές στο χώρο του θεάματος. Ακριβώς γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό οι χορευτές να έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση ούτως ώστε να μπορούν να διακριθούν σε ενα τόσο ανταγωνιστικό χώρο.»

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το όραμα των ιδρυτών είναι να γίνει η Κύπρος ο πιο ελκυστικός προορισμός για διοργανώσεις αυτού του είδους, καθώς η χώρα μας, σαν το διαμάντι της Μεσογείου, είναι ιδανική γι’ αυτό.

Ο Λούκας Κοσμίδης είναι πεπεισμένος ότι το NOISE 357 πρόκειται να γίνει ένα από τα κορυφαία χορευτικά camps στην Ευρώπη.


«Όταν έφυγα από την Κύπρο το 2010, είπα ότι μια μέρα θα δημιουργήσω ευκαιρίες για τη χορευτική κοινότητα του τόπου μου. Ευκαιρίες που δεν είχα ποτέ αλλά πάντα επιθυμούσα.

Τώρα, 12 χρόνια μετά, εγώ και ένας από τους καλύτερους μου φίλους ήρθαμε μαζί ως RYSE και Leecoworld για να οργανώσουμε για εσάς μια αξέχαστη εμπειρία μέσα από το μεγαλύτερο χορευτικό camp στο νησί! Κοιτάζοντας το μέλλον, δεσμευόμαστε να καινοτομούμε συνεχώς ώστε να δώσουμε τις ευκαιρίες που πιστεύουμε αξίζουν οι νέοι του νησιού μας».

Σχετικά με το Raise Your Standards & Enjoy Ltd (RYSE)

Το RYSE (Raise Your Standards & Enjoy) ιδρύθηκε το 2017 σαν σειρά μαθημάτων για χορευτές όλων των επιπέδων. Αποσκοπεί να προσφέρει ευελιξία και ποικιλία στην εκπαίδευση του χορευτή στην Κύπρο.

Το RYSE προσφέρει μηνιαία μαθήματα χορού όπου οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της αρεσκείας τους όπως Commercial, Choreography, Hip hop, Jazz, Jazz Funk, Contemporary, Latin Hustle, Stretching, Dancehall, Heels Classes, Voguing, Waacking, Yoga, Salsa Fusion & Freestyle.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Instagram: https://www.instagram.com/ryseclasses/ 

Σχετικά με το Leecoworld Productions 

Η Leecoworld Productions ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα του θεάματος και της ψυχαγωγίας μέσω σκηνοθεσίας ταινιών, videoclip και παραστάσεων, διεύθυνσης κινηματογραφικών και θεατρικών παραγωγών, καλλιτεχνικής καθοδήγησης και δημιουργίας χορογραφιών.

Ένα κύριο μέρος της εταιρίας είναι το LDP, χορευτικό πρόγραμμα που προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και συμβουλευτική αγωγή σε νέους χορευτές που ονειρεύονται να το ακολουθήσουν επαγγελματικά.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των χορευτικών δεξιοτήτων, αυτοσχεδιασμού και δημιουργίας χορογραφιών από τα μέλη των ομάδων μας, καθώς και στην ανάπτυξη του προσωπικού στυλ και του χαρακτήρα τους.

Το LDP προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για την διαμόρφωση ολοκληρωμένων χορευτών/ερμηνευτών, με τα απαραίτητα εφόδια που απαιτούνται για επιτυχία στη βιομηχανία του θεάματος.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Λεμεσός, Κύπρος, 19 με 21 Αυγούστου 2022

Τα εισιτήρια είναι προς πώληση και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την διεύθυνση: https://noise357.com/tickets/

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η Κύπρος προσκεκλημένη χώρα του φεστιβάλ κινηματογράφου Raindance στο Λονδίνο

Taste and Hospitality

ΣΤΕΚ: Δωρεάν σεμινάρια κατάρτισης για τον θρησκευτικό και πολιτιστικό τουρισμό

Taste and Hospitality

Λύμπια: Υποδέχονται το Φεστιβάλ Ξαρκής 2021

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!