Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

DHL Express Κύπρου: Τέσσερις δεκαετίες ταχύτητας και αξιοπιστίας

Από το μικρό γραφείο της Λευκωσίας με τους τρεις υπαλλήλους το 1981, μέχρι τα οκτώ σημεία σε όλο το νησί, τους 160 υπαλλήλους και τις 4200 αποστολές ημερησίως, η DHL Express Κύπρου μετά από τέσσερις δεκαετίες μοιάζει να ακολουθεί το παράδειγμα του ιδιόκτητου αεροσκάφους της: είναι ταχύτατη, ανθεκτική και «πετάει» όλο και ψηλότερα!

Και όπως κάθε καλός πιλότος ξέρει να ελίσσεται με ασφάλεια μέσα από καταιγίδες: δύο χρόνια πανδημίας με lockdown και περιορισμούς αλλά και τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο-δύο γεγονότα που προκάλεσαν μια πρωτόγνωρη παγκόσμια κρίση-η DHL Express Κύπρου συνέχισε να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται. Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει τον κύκλο εργασιών της και να εγκαθιδρυθεί ως η κορυφαία και η πιο αξιόπιστη επιλογή για ταχυμεταφορές, αλλά και να κρατάει τον τίτλο του διακεκριμένου εργοδότη επιλογής, έχοντας το ανθρώπινο δυναμικό της πάντα στο επίκεντρο. Μέσα στα τελευταία (δύσκολα) τρία χρόνια η εταιρεία αύξησε κατά 40% το προσωπικό της που εκτός από καταρτισμένο και έμπειρο είναι και απόλυτα αφοσιωμένο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η DHL Express Κύπρου είναι η πρώτη πολυεθνική και η πρώτη εταιρεία στον κλάδο των ταχυμεταφορών που έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work® στην Κύπρο.

Σήμερα, η  DHL Express Κύπρου έχει συνολικά οκτώ σημεία στη διάθεση του κοινού για τις ανάγκες αποστολής και παραλαβής, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις logistics, γρήγορες και ασφαλείς ταχυμεταφορές, ενώ ενισχύει την εξωστρέφεια της κυπριακής επιχειρηματικότητας με απλοποιημένες τελωνειακές διαδικασίες. Το 2020 άνοιξε το γραφείο της Πάφου, τον Ιανουάριο 2021 τις νέες «πράσινες» εγκαταστάσεις στη Λεμεσό και από τον περασμένο Μάρτιο λειτουργεί στο Παραλίμνι το σημείο της ελεύθερης Αμμοχώστου ενώ πολύ σύντομα αναμένεται το ολοκαίνουργιο σημείο εξυπηρέτησης της Έγκωμης στην πρωτεύουσα.

Επιπρόσθετα η εταιρεία ανανεώνει τον στόλο της και ταυτόχρονα γίνεται φιλικότερη προς το περιβάλλον έχοντας παραγγείλει 28 ολοκαίνουργια ηλεκτρικά βαν Mercedes (11 της παραδόθηκαν ήδη και αναμένονται και τα υπόλοιπα 17 τον Αύγουστο). Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η πλειοψηφία των βαν θα εδρεύουν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Λεμεσού, όπου έχουν ήδη εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά για την παραγωγή ενέργειας και την κάλυψη της ζήτησης για τη φόρτισή τους. Στόχος της εταιρείας είναι να καλυφθεί το 85% του στόλου της με ηλεκτρικά βαν μέχρι το 2025 και ακολουθώντας την παγκόσμια πρωτοβουλία GO GREEΝ στοχεύει στο να μηδενίσει το  αποτύπωμα του διοξειδίου του άνθρακα της εταιρείας έως το 2050.

Στα 41 χρόνια παρουσίας στο νησί η DHL Express Κύπρου, ως η πρώτη εταιρεία διεθνών ταχυμεταφορών στην Κύπρο, έχει αποκτήσει βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, η οποία σε συνδυασμό με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν αποκτηθεί από την εξυπηρέτηση της παγκόσμιας αγοράς, έχει ως αποτέλεσμα τη διαχρονική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, διατηρώντας τη μακροχρόνια θέση της ως ηγέτιδα στην αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η DHL έχει περισσότερους από 570.000 εργαζόμενους σε πάνω από 220 χώρες και επικράτειες, συνδέοντας τους ανθρώπους και βελτιώνοντας τις ζωές τους.

Και όσο οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του κοινού στην Κύπρο ολοένα και θα αυξάνονται – παράλληλα με την παγκόσμια αγορά – η εταιρεία δεσμεύεται στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και άριστης εξυπηρέτησης, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

4289417570383906 LOGO

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

14 πράγματα που δε γνωρίζεις για το Βραζιλιάνικο καφέ!

Taste and Hospitality

Κώστας Τσιάκκας: Αλήθειες και ιστορίες μ’ ένα ποτήρι ζιβανία…

Κουμμανδαρία «Αλάσια»: Παλαιωμένη και αυθεντική, με νέα εμφάνιση

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!