Νέα Νεα της Αγορας

Γέμισε από κόσμο το Περιφερειακό Μουσείο Αγροτικής Ζωής στη Δρούσεια

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου με τα στοιχεία που έχει συλλέξει παρουσιάζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη απο την επισκεψιμότητα του Περιφερειακού Μουσείου Αγροτικής Ζωής στη Δρούσεια.

Στα αποτελέσματα έχουν συμβάλει καθοριστικά τα διαδραστικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται αλλά και η εντατική προβολή και γνωστοποίηση που είναι σε εξέλιξη από τον Μάιο μέχρι και τέλος Αυγούστου

Όπως είναι γνωστό στο μουσείο Δρούσειας,  αδειούχος ξεναγός  παρευρίσκεται στον χώρο κάθε Σάββατο από τις 09.30-13.00 ώστε να παρέχει ξενάγηση, επεξηγήσεις  καθώς και γενική πληροφόρηση τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Παράλληλα επαγγελματίες παραδοσιακών τεχνών και επαγγελμάτων  της περιοχής, με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού επιδεικνύουν τις δεξιότητες τους και ζωντανά παράγουν πολιτισμό.  

Η ΕΤΑΠ περιφέρειας Πάφου, καλεί τόσο τους ντόπιους όσο και ξένους επισκέπτες καθώς και τους μόνιμους κατοίκους να επισκεφθούν το μοναδικό αυτό σημείο αναφοράς όχι μόνο τα Σάββατα αλλά οποιαδήποτε ώρα και μέρα  λειτουργίας του και να γνωρίσουν από κοντά  την πανέμορφη ευρύτερη περιοχή ΛΑΟΝΑ-ΑΚΑΜΑ.  Η είσοδος στο μουσείο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το Μουσείο στο 26332056, [email protected]

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

ΗΠΑ: Η νέα «Πυξίδα Φαγητού», οι καλές και οι κακές τροφές

Taste and Hospitality

Η KLM ανακοίνωσε τα σχέδια για 1.500 επιπλέον απολύσεις

Taste and Hospitality

Στους 9 μήνες τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για ταξίδια στην Ε.Ε.

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!