Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Coffee Berry: Άνοιξαν στη Μακαρίου και στις Φοινικούδες

Δύο από τα νέα πολυαναμενόμενα ανοίγματα καταστημάτων Coffee Berry πραγματοποιήθηκαν εν μέσω καλοκαιριού. Μετά την άφιξη του Ομίλου Ζορπάς στην οδό Λήδρας, στη Λευκωσία, ένα νέο κατάστημα Coffee Berry έκανε την εμφάνισή του, στο τέλος Ιουλίου, και πάλι στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Μακαρίου, στον χώρο του πρώην Akakiko, διαθέτει minimal διακόσμηση που συνδυάζει τα γήινα υλικά με πιο industrial πινελιές, όπως επίσης ξύλινες επιφάνειες, γκρίζο πάτωμα, σε συνδυασμό με τις διακοσμητικές πρασινάδες εντός και εκτός του καταστήματος.

Εξάλλου, νέα άφιξη πραγματοποίησε η γνωστή αλυσίδα και στη Λάρνακα.

Από τις 3 Αυγούστου, το Coffee Berry προσφέρει μοναδικές εμπειρίες καφέ, με θέα τη θάλασσα στον νέο προορισμό, στη Λεωφόρο Αθηνών, στις Φοινικούδες.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο η αλυσίδα καφέ, η οποία έγινε γνωστή μέσω από τους Φούρνους Ζορπάς, λειτούργησε ένα νέο κατάστημα, στην οδό Λήδρας, στην εντός των τειχών Λευκωσία, στον χώρο του πρώην CU.

Στο Coffee Berry διατίθενται διάφορα χαρμάνια, single origin, limited edition και βιολογικοί καφέδες, καψούλες για μηχανές εσπρέσο, τσάγια καθώς και μία πλούσια γκάμα από herbal ροφήματα, smoothies και γρανίτες. Διαθέσιμα είναι επίσης τα berryccino, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από φρέσκα σνακ και μικρογεύματα, παρασκευασμένα με αγνές πρώτες ύλες και άριστα υλικά, όπως σαλάτες, γιαουρτάκια, και σάντουιτς.

 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ποιο αβοκάντο; Έρχεται το «πράσινο» eco-vado!

Taste and Hospitality

Ελιά: Μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς -To σύνολο των ελαιόδεντρων φτάνει τα 2.686.774

Taste and Hospitality

Monin: Απελευθερώνει νεα γεύση στην υπάρχουσα σείρα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!