Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Bean Bar: Επεκτείνεται με νέο κατάστημα στο παλιό λιμάνι Λεμεσού

Το άνοιγμα του πρώτου αυτόνομου καταστήματος και του όγδοου συνολικά στην Κύπρο ανακοινώνει το Bean Bar. H νεοσύστατη αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, συνεχίζει την επέκτασή της στην κυπριακή αγορά, ανοίγοντας το νέο κατάστημά της σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Το νέο Bean Bar, το οποίο αποτελεί το πρώτο κατάστημα της εταιρείας εκτός των Υπεραγορών Αλφαμέγα, λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες και ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις με τις υπέροχες γεύσεις αρωματικού καφέ που σερβίρει, καθώς επίσης και με το ιδιαίτερο design, τα φωτεινά χρώματα, τη θετική ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα που αναδύει, χαρακτηριστικά που αποτελούν σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου brand.

Όπως και σε όλα τα καταστήματα Bean Bar, o καταναλωτής έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε μία γκάμα από εκλεκτές ποικιλίες καφέ: Ένα χαρμάνι από τη Λατινική Αμερική και τρεις ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς καφέδες, οι οποίοι προέρχονται από την Κόστα Ρίκα, τη Βραζιλία και τη Νικαράγουα. Η εταιρεία έχει ταυτίσει κάθε μια από τις ποικιλίες αυτές με μια διαφορετική διάθεση, δίνοντας στους λάτρεις του καφέ τη δυνατότητα να επιλέγουν κάθε φορά τη γεύση που ταιριάζει με τη διάθεσή ή τον χαρακτήρα τους. Η γεύση από τη Λατινική Αμερική απευθύνεται στους … cool τύπους, ενώ οι καφέδες από τη Νικαράγουα, την Κόστα Ρίκα και τη Βραζιλία παραπέμπουν στις διαθέσεις Calm, Wild και Alive αντίστοιχα. Οι πελάτες του Bean Bar μπορούν, επίσης, να απολαμβάνουν τους υπέροχους χυμούς, τα Super Food Shakes, τα Protein Shakes και τα έτοιμα υγιεινά snacks που προσφέρει η αλυσίδα.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία λειτουργεί ήδη άλλα εφτά καταστήματα εντός των Υπεραγορών Αλφαμέγα στην Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. Την ίδια ώρα, οι πελάτες του Bean Bar έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα προϊόντα του οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, καθώς η αλυσίδα συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

Σε δηλώσεις της, η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού, εξέφρασε ικανοποίηση για την επέκταση της αλυσίδας και τη διαρκώς αυξανόμενη αποδοχή της στην κυπριακή αγορά: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που βλέπουμε το brand που δημιουργήσαμε από το μηδέν πριν από ένα περίπου χρόνο να μεγαλώνει και να εξελίσσεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς. Το νέο Bean Bar στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, το πρώτο μας κατάστημα εκτός των Υπεραγορών Αλφαμέγα, αποτελεί μια επιχειρηματική κίνηση, στην οποία μας ώθησε η μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών. Σηματοδοτεί, παράλληλα, την είσοδο του brand μας σε μια νέα φάση, καθώς αν και «νεαρό» ακόμα, το Bean Bar είναι πανέτοιμο να ανοίξει τα φτερά του λειτουργώντας και αυτόνομα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή».

Related posts

Παραπονούμενοι πελάτες ενός ξενοδοχείου: Από τον τζαμπατζή στον…loyal customer!

Taste and Hospitality

Μαξίλλες Λυσού: Ιστορία, Μέθοδος παραγωγής και γαστρονομία

Taste and Hospitality

Στέλλιος Μπουτάρης: O Οινοποιός τέταρτης γενιάς

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!