Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Δανιήλ Αναστάσης: Η έμπνευση για το Ierambelos στην κορυφή του οινοποιείου Santa Irene Winery

Το εστιατόριο Ierambelos που βρίσκεται στην κορυφή του οινοποιείου Santa Irene Winery και αγναντεύει όλη την γύρω ορεινή καταπράσινη περιοχή του Φαρμακά.

Ο Δανιήλ Αναστάσης άφησε το πολυαγαπημένο του χωριό Φαρμακάς σε νεαρή ηλικία, ταξιδεύοντας αρχικά στην Αυστραλία και στη συνέχεια στη Νότιο Αφρική. Εκεί ανέπτυξε πλούσια επαγγελματική δράση, έχοντας στο πλάι του την σύζυγο του Θεώνη και τα τρία τους παιδιά. Επιστρέφοντας στην ηρεμία και γαλήνη του Φαρμακά και με εφόδια το απαράμιλλο πάθος του για δημιουργία και την αγάπη του για το φαγητό, εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα Οινοποιείο και ένα ξεχωριστό εστιατόριο στο χωριό. Το εστιατόριο Ιεράμπελος γνώρισε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα την καθιέρωση, κερδίζοντας τις προτιμήσεις αλλά και τις καρδιές πάρα πολλών λάτρεων του ποιοτικού φαγητού.

Η ιδέα της εξόρμησης στο βουνό, του δροσερού φρέσκου πρωινού αέρα, οι ομορφιές της καταπράσινης υπαίθρου και η φιλοξενία από το πολύπειρο πλέον εστιατόριο Ierambelos, καθώς και η ξενάγηση στο Οινοποιείο και η Δωρεάν Γευσηγνωσία κρασιών, οι εξαιρετικές Brunch & Breakfast γεύσεις.

Όλες εμπνευσμένες από την κυπριακή παράδοση αλλά και από διάφορες περιοχές ανά το παγκόσμιο, που συνοδεύονται από καφέ, χυμό, sparkling wine ή χυμό από Ρόδι! αποτελούν λόγους για μία φανταστική ιδέα εκδρομής, κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ασύρτικο VS Μαλαγουζιά: Η μάχη των ποικιλιών

Taste and Hospitality

Ο Κύπριος που γέμισε τη Φιλανδία με Κυπριακά και ελληνικά προϊοντα!

Ο κόσμος των μανιταριών Matsutake – πιο πολύτιμο από το χρυσό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!