Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Η Atlantica αποκτά μετοχική συμμετοχή στο Αphrodite Hills

Μετοχική συμμετοχή στο Aphrodite Hills αποκτά η Atlantica (σ.σ. W.R.A. Consultants Ltd), καθότι σύμφωνα με κοινοποίηση που παραλήφθηκε από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού(σ.σ. ΕΠΑ) η εταιρεία προχωρά σε από κοινού έλεγχο της Aphrodite Hills Resort Limited (σ.σ. «Aphrodite Hills») με την MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited (σ.σ. «MHV»).

Μέχρι σήμερα το Aphrodite Hills, μέσω της θυγατρικής της Aphrodite Hills Resort Limited, ανήκε πλήρως στην MHV και η Atlantica ασκούσε τη διαχείριση του πολυτελούς τουριστικού θερέτρου που βρίσκεται ως γνωστό στην επαρχία Πάφου.

Υπενθυμίζεται ότι η MHV δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στους τομείς της φιλοξενίας, του τουρισμού και των ακινήτων. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αποτελείται από ξενοδοχειακά συγκροτήματα και αναπτύξεις, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.



Ειδικότερα, η MHV κατέχει και διαχειρίζεται πολυτελή θέρετρα, όπως το Parklane Luxury Collection Resort & Spa, The Landmark Nicosia και Aphrodite Hills Resort, καθώς και το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι. Στον τομέα των ακινήτων, η MHV έχει αποκτήσει έργα, όπως το Park Tower και τις οικιστικές μονάδες στο Aphrodite Hills.

Η Aphrodite Hills δραστηριοποιείται κυρίως στην ανάπτυξη θερέτρων και χώρων αναψυχής, καθώς και στη διαχείριση και εκμετάλλευση ξενοδοχειακών καταλυμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΑ, κατέχει, διαχειρίζεται και λειτουργεί το ξενοδοχείο Aphrodite Hills Resort Hotel στην επαρχία Πάφου.

Επιπρόσθετα, η Aphrodite Hills Resort Limited(AHRL) δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και πώληση και/ή εκμίσθωση ακινήτων, στη λειτουργία γηπέδου γκολφ, στην ενοικίαση καταστημάτων εντός του θέρετρου, στην ενοικίαση επαύλεων και διαμερισμάτων που βρίσκονται στο θέρετρο, καθώς και στη διαχείριση ακινήτων και συναφών υπηρεσιών προς τους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές του ξενοδοχείου Aphrodite.

Η W.R.A. είναι μητρική της Aesara Investment Ltd, η οποία κατέχει και διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Atlantica Mare Village Ayia Napa στην Αγία Νάπα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Υποδοχή αλά… ελληνικά των πρώτων πτήσεων – Λύρες, τραγούδια (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Έως 12 Οκτωβρίου η ενίσχυση εργαζομένων και επιχειρήσεων υπό όρους

Taste and Hospitality

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μιχαλάκης Λεπτός

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!