Πρόσωπα Φιλοξενία

Κρις Θεοφιλίδης: «Cruise Personality of the Year» ο Κρις Θεοφιλίδης

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κρις Θεοφιλίδης, ανακηρύχθηκε ‘Cruise Personality of the Year’ στα βραβεία ‘Seatrade Cruise Awards 2022’ που έλαβαν χώρα από τις 14 ως και 15 Σεπτεμβρίου στη Μάλαγα, στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης Sea Trade Cruise Med.

Το βραβείο που έχει θεσπιστεί  από το γνωστό εκδοτικό οίκο και διοργανωτή συνεδρίων ανά τον κόσμο Seatrade με την ονομασία «Cruise Personality of the Year», απευθύνεται σε μια προσωπικότητα  που έχει προσφέρει στο μέγιστο βαθμό και εκπροσωπεί τους καλύτερους στον τομέα ή τον κλάδο που δραστηριοποιείται και παράλληλα προάγει τις αξίες που επιθυμεί να αναδείξει το Seatrade.

Σύμφωνα με την κα Mary Bond, Group Director, Seatrade Cruise, ο Κρις Θεοφιλίδης, είναι άξιος αποδέκτης αυτής της διάκρισης, καθώς μέσω της  δυναμικής του ηγεσίας και αταλάντευτης κατεύθυνσής του η Celestyal πρωταγωνιστεί στις κρουαζιέρες με μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια προσφέρoντας αυθεντικές εμπειρίες που αναδεικνύουν τις ελληνικές της ρίζες. Τόνισε επίσης τον ιδιαίτερο δυναμισμό του στο στρατηγικό σχεδιασμό και την προσέλκυση χρηματοδότησης, η οποία επέτρεψε στη Celestyal να εξασφαλίσει επένδυση που προορίζεται και για την ανανέωση του στόλου της εταιρείας.

Όπως χαρακτηριστικά  τόνισε, σε ένα φυσιολογικό έτος λειτουργίας, η Celestyal συνεισφέρει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στην τοπική ελληνική οικονομία, ενώ η εταιρεία συνέβαλε ενεργά στην εφαρμογή δράσεων αειφόρου τουρισμού. Ένα παράδειγμα αποτελεί το νέο συναρπαστικό και βιωματικό πρόγραμμα εκδρομών της εταιρείας, με την ονομασία ‘Αυθεντικές Αποδράσεις’, οι οποίες παρέχουν μοναδικές, απίστευτες εμπειρίες σε μικρές ομάδες επισκεπτών, με στόχο να προστατεύσουν το μοναδικό χαρακτήρα των προορισμών που επισκέπτεται η Celestyal.

Σχολιάζοντας τη διάκριση αυτή, ο κ. Κρις Θεοφιλίδης είπε: «Σε μια εποχή που δοκιμαζόταν η ανθεκτικότητα ολόκληρου του κλάδου της κρουαζιέρας, είναι ιδιαίτερα τιμητικό να μου απονέμεται αυτό το βραβείο Cruise Personality of the Year για το 2022. Ο κλάδος μας είναι τυχερός που διαθέτει πληθώρα ξεχωριστών επαγγελματιών σε όλα τα επίπεδα.

Το να έχουμε συνεργαστεί μαζί τους στην προσπάθειά μας να διαχειριστούμε τις προκλήσεις εν μέσω ‘θαλασσοταραχής’, ήταν προνόμιο – το να αναγνωρίζεται και να ξεχωρίζει αυτή η προσπάθεια είναι τεράστια τιμή για εμένα. Όπως συμβαίνει με όλες τις επιτυχίες στη ζωή, η σημερινή αναγνώριση είναι σε μεγάλο βαθμό ένα ομαδικό επίτευγμα και αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μιας εξαιρετικής ομάδας συναδέλφων στη Celestyal. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για το ακλόνητο πάθος και την αφοσίωσή τους».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Aυτή είναι η νέα παραλία στην κοινότητα Γιαλιάς στην επαρχία Πάφου

Ρολόγια μεγάλου μεγέθους για τοίχους είναι μόδα – 24 ιδέες έμπνευσης

Taste and Hospitality

Το πριν και το μετά τουριστικών προορισμών-Τους αναγνωρίζετε;

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!