Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Λεμεσός: Το νέο θέρετρο γκολφ με συνολικές πωλήσεις και κρατήσεις να έχουν ξεπεράσει τα €50 εκ.

Με την επιτυχή πορεία των πωλήσεων να συνεχίζεται, το Limassol Greens, το νέο ολοκληρωμένο οικιστικό θέρετρο γκολφ και spa που κατασκευάζεται στη Λεμεσό, εισέρχεται στην πρώτη αναπτυξιακή του φάση.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει μέρος του εσωτερικού οδικού δικτύου σύμφωνα με το masterplan του έργου, σύντομα θα ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες του πρώτου συγκροτήματος διαμερισμάτων Robin Apartments West καθώς και του γηπέδου γκολφ.

Από την ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων του έργου, οι συνολικές πωλήσεις και κρατήσεις έχουν ξεπεράσει τα €50 εκατομμύρια, με τη μεγαλύτερη επιτυχία να επικεντρώνεται στα διαμερίσματα Robin Apartments West.

Για τον λόγο αυτό, το Limassol Greens θα λανσάρει σύντομα το δεύτερο συγκρότημα διαμερισμάτων, τα Robin Apartments East, ενώ από τον Μάρτιο βρίσκονται ήδη στην αγορά  οι επαύλεις τριών, τεσσάρων και πέντε υπνοδωματίων και οι μεζονέτες  δύο και τριών υπνοδωματίων. Τα τρία οικιστικά προϊόντα του Limassol Greens σημειώνουν  εξαιρετικό ενδιαφέρον από αγοραστές και σημαντική πορεία πωλήσεων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Limassol Today - οικιες γκλοφ

Το Limassol Greens βρίσκεται δίπλα στην αμμώδη παραλία του Lady’s Mile και γειτνιάζει επίσης με το μεγαλύτερο Casino Resort της Μεσογείου, ενώ η Μαρίνα Λεμεσού  και το κοσμοπολίτικο κέντρο της απέχουν μόλις 10 λεπτά οδικώς.

Ένα από τα πιο πρωτότυπα στοιχεία του έργου, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον Luciano Mazza, Director of Hospitality Design του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου HKS, είναι το γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο οικιστικό θέρετρο γκολφ και spa το οποίο αναπτύσσεται μέσα σε πόλη, προσφέροντας έτσι μια μοναδική ευκαιρία στους ιδιοκτήτες των ακινήτων να ζουν στην πόλη και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν τα προνόμια μίας αποκλειστικής οικιστικής κοινότητας, περιτριγυρισμένοι από ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Limassol Today - γκολφ

Το Limassol Greens καταλαμβάνει συνολική έκταση 1,4 εκατομμυρίων τ.μ., και περιλαμβάνει ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών διεθνών προδιαγραφών, υπερσύγχρονο golf clubhouse, 500 επαύλεις και 250 διαμερίσματα, εμπορικές εγκαταστάσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, καθώς επίσης και κέντρο ευεξίας με εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις spa, γυμναστήριο, υπαίθριους χώρους για γιόγκα και διαλογισμό, γήπεδα τένις και καλαθόσφαιρας, ποδηλατοδρόμους, παιδότοπους, υπαίθριο αμφιθέατρο καθώς και ένα πλούσιο βοτανόκηπο.

Το έργο αναπτύσσεται από την Lanitis Golf Public Co Ltd ενώ τις πωλήσεις του έργου ανέλαβε η Cybarco Development. Για περισσότερες πληροφορίες για τα ακίνητα στο Limassol Greens επικοινωνήστε στο 8000 50 30. Για γενικές πληροφορίες αναφορικά με το έργο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://limassolgreens.com/

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Intermittent Fasting

Taste and Hospitality

Πλήγμα στην Heineken -Χάνονται θέσεις εργασίας

Taste and Hospitality

Ελεύθερη Αμμοχώστος: Η μία επιχείρηση μετά την άλλη βάζει λουκέτο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!