Πρόσωπα Φιλοξενία

Matea Leko: Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις οικιστικές μονάδες της Londa Residences

Η Fidera Limited και η Elements Capital Management αποκαλύπτουν τον εντυπωσιακό εξωτερικό σχεδιασμό του Londa Residences, ενός μοναδικού έργου πολυτελών κατοικιών στη Λεμεσό, που δεσπόζει δίπλα στη θάλασσα.

Η μετατροπή του εμβληματικού ξενοδοχείου Londa σε 29 μοναδικές στο είδος τους οικιστικές μονάδες βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2023.

Τα διαμερίσματα ενός, δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων έχουν σχεδιαστεί από τον παγκοσμίου φήμης Γάλλο διακοσμητή εσωτερικών χώρων, Thierry Lemaire.   

Κάθε διαμέρισμα προσφέρει άπλετη θέα στη θάλασσα, υδρομασάζ ή πισίνα, μοναδικά σχεδιασμένους χώρους και ειδυλλιακούς κήπους με ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία. Οι εξωτερικοί χώροι του Londa είναι άνετοι και οι κατοικίες περιτριγυρίζονται από κήπους έκτασης πέραν των 1.000 τετραγωνικών μέτρων. Οι σχεδιαστές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη φύτευση τοπικών δέντρων και λουλουδιών. Επιπρόσθετα, οι κάθετοι κήποι συνολικής έκτασης πέραν των 450 τ.μ. που θα δημιουργηθούν, θα μετατρέψουν το Londa Residences σε μία από τις πιο πράσινες αναπτύξεις στη Λεμεσό, αντισταθμίζοντας έτσι τις εκπομπές άνθρακα των οχημάτων.

Οι φυσικοί εξωτερικοί χώροι ταιριάζουν απόλυτα και δένουν αρμονικά με τον πολυτελή και κομψό εσωτερικό σχεδιασμό και διάκοσμο δημιουργώντας έτσι το πιο εμβληματικό κτίριο στην ακτογραμμή της Λεμεσιανής Ριβιέρας. Ο Thierry Lemaire, ο σχεδιαστής του γραφείου του Γάλλου Προέδρου και συλλογών επίπλων του Οίκου Fendi, έδωσε έμφαση στους ήπιους τόνους και τα εξαιρετικά υλικά τα οποία αντικατοπτρίζουν ένα σαγηνευτικό περιβάλλον. Τα μάρμαρα και το ξύλο που χρησιμοποιούνται στον σχεδιασμό, συνδυάζονται με την άμμο και τους βράχους, ενώ η λάμψη του χαλκού και του χρυσού παραπέμπει στον κυπριακό ήλιο. Οι συνδυασμοί του Lemaire αξιοποιούν την σχεδιαστική απλότητα με τα χαρακτηριστικά της art deco, δημιουργώντας μία ωδή στην Χρυσή Εποχή της Ριβιέρας.

Οι κάτοικοι του Londa θα απολαμβάνουν απόλυτη ιδιωτικότητα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών και θα έχουν επίσης πρόσβαση στη δική τους κάβα, αποθηκευτικό χώρο, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσες συνεδριάσεων και συσκέψεων, καθώς και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Θα μπορούν επίσης να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας των ενοίκων του Londa ή στον υπαίθριο χώρο ηλιοθεραπείας μήκους 35 μέτρων ο οποίος περιβάλλεται από πράσινο. Τα καινοτόμα οικιακά χαρακτηριστικά κάθε διαμερίσματος περιλαμβάνουν είσοδο χωρίς κλειδί, κωδικούς ασφαλείας μιας χρήσης για τους επισκέπτες, έξυπνα συστήματα φωτισμού, ήχου, σκίασης και κουρτινών. Αρχιτέκτονες του έργου είναι το γραφείο NMA.

Η Matea Leko, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Londa Residences, σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους αγοραστές μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσουν μια κατοικία μοναδική στο είδος της, η οποία βρίσκεται      στις ακτές της Μεσογείου και αποτελεί μια απομονωμένη όαση στην καρδιά του πολυσύχναστου κέντρου της Λεμεσού. Για σχεδόν 40 χρόνια, το Londa πρόσφερε πολυτελείς υπηρεσίες διακοπών και φιλοξένησε πολιτικούς, προέδρους, διασημότητες και μερικές από τις πιο σημαντικές οικογένειες της Κύπρου. Μετατρέποντας το ξενοδοχείο σε περιορισμένο αριθμό πολυτελών κατοικιών, μεγιστοποιούμε την αξία και τις προοπτικές αυτής της υπέροχης τοποθεσίας».

Αγοραστές από όλο τον κόσμο

Το Londa, στη μακρά του πορεία ως boutique ξενοδοχείο, είχε δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους επισκέπτες/πελάτες του οι οποίοι επέστρεφαν χρόνο με τον χρόνο. Το γεγονός αυτό εξηγεί και τη μεγάλη ζήτηση, που υπάρχει για το Londa Residences από αγοραστές. Οι πολυτελείς του κατοικίες έχουν αποδειχθεί πολύ δημοφιλείς μεταξύ αγοραστών υψηλής εισοδηματικής στάθμης και ήδη το 40% των οικιστικών μονάδων έχει πωληθεί. Οι αγοραστές των διαμερισμάτων προέρχονται από όλο τον κόσμο, κι από χώρες πέραν της Κύπρου, όπως το Ισραήλ, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ.

Κατοικίες από €760.000 

Οι τιμές των κατοικιών στο Londa Residences αρχίζουν από τις €760.000. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία επένδυσης σε ακίνητη περιουσία στη Λεμεσό, η οποία δεν υπόκειται σε ΦΠΑ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χλώρακα: Το νησί του «Φουρφουρή»

Αυτός ο Αύγουστος είναι αλλιώς και δεν παλεύεται…

Κοχύλια στο Τρόοδος…(ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!