Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Alva Yachts αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο

Η Alva Yachts Ελλάς ανακοινώνει ότι είναι πλέον ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο της Alva Yachts, της πρωτοποριακής εταιρίας ηλιακών-ηλεκτρικών σκαφών που σχεδιάζονται στην Γερμανία. Η Alva Yachts προσφέρει μια ευρεία γκάμα από εκπληκτικά, φιλικά προς το περιβάλλον πολυτελή μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά σκάφη, από το Eco Cruise 50 έως το Ocean Eco 90.  

Όλα τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονους ηλιακούς συλλέκτες, πλήρως κλειστές μπαταρίες Mercedes Benz Μarine και ένα εξαιρετικά εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας, με αποτέλεσμα να διαθέτουν σχεδόν απεριόριστη εμβέλεια πλεύσης, χρησιμοποιώντας μόνο την ενέργεια του Ήλιου.

«Ονειρευόμαστε ένα μέλλον όπου το yachting είναι εντελώς απαλλαγμένο από εκπομπές ρύπων, και οικολογικά κυκλικό. Η Alva Yachts πλησιάζει πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρό μας», δήλωσε ο Διογένης Βενετόπουλος, επικεφαλής της Alva Yachts Ελλάς. «Η χώρα μας, με την απέραντη ακτογραμμή και τα εκατοντάδες νησιά, είναι ο απόλυτος παράδεισος του παγκόσμιου yachting, ευλογημένη με σχεδόν απεριόριστη ηλιοφάνεια, όλο τον χρόνο.  Είμαστε σίγουροι ότι η Alva Yachts θα την ωθήσει ακόμα περισσότερο στο προσκήνιο του Πράσινου και Βιώσιμου θαλάσσιου τουρισμού.»

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Oι επόμενες χαλαρώσεις…Δεν αποκλείεται να έχουμε άρση του νυκτερινού κέρφιου

Taste and Hospitality

Επιτέλους και στη Κύπρο το «Glamping» – Οι προσφορές και το νομοσχέδιο

Πάνω από 19 χιλ. εταιρείες έκλεισαν την τελευταία δεκαετία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!