Νέα Νεα της Αγορας

Το πήρε το κορίτσι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτης του Hugo wine (ΦΩΤΟΣ)

Μετά από έξι χρόνια ενός μεγάλου έρωτα ο νεαρός επιχειρηματίας Ανδρέας Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτης του “Hugo wine & tapas bar” της Λευκωσίας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Στέφανη Κυπριανού. Το μυστήριο έγινε στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ με κουμπάρους τον Πέτρο Κουρουκλά και την Έλενα Γεωργίου. Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο Lemon Park Λευκωσίας.

Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το ζευγάρι και τους καλεσμένους του να βρίσκονται σε μεγάλα κέφια χορεύοντας και τραγουδώντας με τον Σταύρο Κωνσταντίνου που ανέλαβε το καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς.

H πρώτη μας γνωριμία έγινε πριν από 4 χρόνια και από τότε κρατάμε μια επικοινωνία που βασίζεται κυρίως για τα νέα του πλάνα.

Έχει σπουδάσει Marketing Manager στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τα τελευταία 12 χρόνια βρίσκεται στο χώρο της εστίασης. Όπως μας είχε δηλώσει αποκλειστικά: «Το εστιατόριο μας έχει μια ιδιαιτερότητα στο στυλ της κουζίνας που προσφέρει στους πελάτες μας», μου λέει χαρακτηριστικά, και προσθέτει: «Όπως έχεις προσέξει τα πιάτα μας είναι μικρά σε στυλ tapas που συνδυάζουν την Μεσογειακή και Asian κουζίνα σε μικρές μερίδες για shaving».

Να ζήσετε παιδιά μια ζωή μαζί γεμάτη ταξίδια…και υγεία

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Όταν ο υδατοφράκτης του Προδρόμου έμοιαζε με χιονοδρομική πίστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τούρκος καθηγητής: Υπάρχει θησαυρός κάτω από την Αγία Σοφία

Taste and Hospitality

Yπό έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Λυθροδόντα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!