Νέα Νεα της Αγορας

Ρίχνει τις τιμές σε 1.500 κωδικούς η Wolt

Οι συνεχείς ανατιμήσεις, που σημειώνονται σε βασικά είδη, έχουν στρέψει το αγοραστικό κοινό στην αναζήτηση εκπτώσεων και προσφορών, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του νοικοκυριού με ένα εισόδημα που συνεχώς συρρικνώνεται. Η τιμή των προϊόντων έχει αναδειχθεί για ακόμα μια φορά βασικό κριτήριο για τις αγορές, με αποτέλεσμα οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο τροφίμων και το delivery να προσπαθούν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό με μειώσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Σε μια ανάλογη κίνηση προχώρησε πρόσφατα η Wolt Market, η οποία ανακοίνωσε ότι μειώνει τις τιμές 1.500 κωδικών από την 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ενέργεια αφορά σε 1.500 κωδικούς προϊόντων όπως γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά, απορρυπαντικά, καθώς κι άλλες κατηγορίες προϊόντων, σε όλα τα καταστήματα Wolt Market σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και η Κύπρος.

Η Wolt Market διαθέτει στην Ελλάδα ένα δίκτυο 10 καταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, οι πελάτες της Wolt Market μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια λίστα περίπου 3.500 κωδικών.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ιδανική τοποθεσία για το νέο Μουσείο Λεμεσού, η Ακταία Οδός

Taste and Hospitality

Σουηδία: Δεν χρειάζεται να πάρει μέτρα – Η στάση ζωής πολύ πριν την εμφάνιση του COVID-19

Taste and Hospitality

Υπ. Εσωτερικών: 144 χιλιάδες sms για μετακινήσεις – «Σκέψεις για αυστηρότερα μέτρα…»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!