Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Maritime Ventures: Στο Limassol Boat Show 2022 για νέες γνωριμίες

Ένα εντυπωσιακό και άκρως ξεχωριστό τριήμερο αναμένει τους φίλους του yachting και του boating το προσεχές Σαββατοκύριακο, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Παρασκευή 14 του μήνα οπόταν και θα τελεστούν τα εγκαίνια της έκθεσης, με το φετινό Limassol Boat Show 2022 που θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Λεμεσού να προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να δει από κοντά διάφορα εκθέματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Έχοντας τεθεί από τους διοργανωτές ως κύριος στόχος το φεστιβάλ να αποτελέσει την πιο ελκυστική έκθεση σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Limassol Boat Show 2022 για πρώτη φορά έγινε κατορθωτό να συγκεντρωθούν τόσοι πολλοί εκθέτες, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν περίπου δέκα σκάφη, τα οποία θα βρεθούν για πρώτη φορά στη Μεσόγειο.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα παρουσιαστεί περαιτέρω μεγάλη γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από κορυφαίες μάρκες, κατασκευαστές και προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στον ναυτιλιακό τομέα. Από ρυμουλκούμενα σκάφη έως «σούπερ γιοτ», προϊόντα ψυχαγωγικής αλιείας και καταδύσεων, εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ, τζετ σκι, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο Limassol Boat Show 2022 θα βρεθεί φέτος η πλατφόρμα του Netflix, προκειμένου να ετοιμάσει ντοκιμαντέρ για το yachting.

  • Η συμμετοχή της Crm Maritime Ventures

Μια εκ των εταιρειών που θα συμμετέχουν στο Limassol Boat Show 2022 είναι η Crm Maritime Ventures, η οποία δραστηριοποιούμενη σε Ελλάδα, Λίβανο και Κύπρο (σ.σ. στην μαρίνα Λεμεσού), συνεργάζεται με αποκλειστικές και αξιόπιστες επωνυμίες σκαφών και yacht, παρέχοντας μια σειρά από υπηρεσίες, όπως τεχνική υποστήριξη και επισκευές έως ναύλωση σκαφών, κλασματική ιδιοκτησία (fractional ownership), ασφάλιση και υπηρεσία θυρωρού.

Προσφέροντας λύσεις ιδιοκτησίας 360 μοιρών, και έχοντας ως στόχο να ενθαρρύνει την ιδιοκτησία σκαφών και να προωθήσει την κρουαζιέρα, η εταιρεία κάνει την ιδιοκτησία εύκολη και απλή, ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να απολαμβάνουν τον τρόπο ζωής του yacht.

«Προσδοκούμε σε νέες γνωριμίες, με κόσμο ενθουσιώδη για τον τομέα των σκαφών, αλλά και καινούργιους φίλους», δήλωσε στο InBusinessNews με αφορμή το Limassol Boat Show 2022 και την συμμετοχή της Maritime Ventures, ο διαχειριστής της εταιρείας, Ιωάννης Αγρότης.

Ο κ. Αγρότης εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση της Maritime Ventures σε ό,τι αφορά την παρουσία και συμμετοχή της σε ένα τόσο μεγάλο και σπουδαίο γεγονός, υποδεικνύοντας πως πρόκειται για κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Όπως εξήγησε, το Limassol Boat Show 2022 παρέχει στο κοινό την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά και να γνωρίσει καλύτερα τα πολυτελή σκάφη, να αντιληφθεί την μοναδικότητα της αίσθησης και της εμπειρίας που προσφέρουν.

«Είμαστε αντιπρόσωποι εταιρειών του εξωτερικού που παράγουν πολύ υψηλής ποιότητας σκάφη. Συνεργαζόμαστε μόνο με φίλους, εταιρείες και ανθρώπους που έχουμε εμπιστοσύνη, ιδιαίτερα σε θέματα ποιότητας. Αυτό που επιζητούμε είναι να φέρουμε το πελάτη κοντά στο σκάφος που του ταιριάζει περισσότερο και να τον βοηθήσουμε να το απολαύσει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Αγρότης.

Κληθείς να σχολιάσει την πορεία του τομέα γενικότερα, ο κ. Αγρότης τόνισε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και πως οι παραγγελίες στα εργοστάσια, αν και έχουν αυξηθεί οι τιμές σε όλα τα προϊόντα, συνεχίζονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. «Αυτό που είναι πολύ αισιόδοξο και ενθαρρυντικό, είναι το γεγονός ότι ο κόσμος συνεχίζει να επενδύει σε αυτό τον τρόπο ζωής και την ποιότητα, δηλαδή στο yachting και στο boating», κατέληξε ο κ. Αγρότης.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Brexit:Κατάσχεσαν…σάντουιτς γιατί περιείχε βρετανικό κρέας

Taste and Hospitality

Drive-in σινεμά στην ταράτσα εμπορικού δημιούργησαν στο Ντουμπάι

Taste and Hospitality

Στους δρόμους 100 λειτουργοί του Υπ.Εργασίας για επιθεωρήσεις επιχειρήσεων

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!