Νέα Νεα της Αγορας

Η Louis Hotels στηρίζει το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Βρισκόμενη διαχρονικά στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, η Louis Hotels, για τρίτη φορά φέτος, φιλοξένησε συγκέντρωση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» στο ξενοδοχείο της The Royal Apollonia στη Λεμεσό. Στη συγκέντρωση, παρευρέθηκαν παιδιά που μάχονται τον καρκίνο μαζί με τους γονείς τους, καθώς επίσης χορηγοί και υποστηρικτές του Συνδέσμου, οι οποίοι παρέδωσαν επιταγές στις οικογένειες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Πενηνταέξ, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσε για την πολύπλευρη δράση που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος, καθώς επίσης και για τις μορφές στήριξης που παρέχει τόσο στα παιδιά όσο και στις οικογένειές τους. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος, τονίζοντας τη σημασία της συνεισφοράς διάφορων χορηγών αλλά και εθελοντών.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τη Louis Hotels για τη διαχρονική της στήριξη στο έργο του Συνδέσμου αλλά και το ξενοδοχείο The Royal Apollonia για την αμέριστη φιλοξενία του: «…Η πολύτιμη στήριξή σας αφενός δίνει δύναμη στα παιδιά και τους νέους που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου και αφετέρου αποτελεί κινητήριο δύναμη για τους εθελοντές μας στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στη φιλοξενία του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η κα Πόπη Τάντα, Chief Commercial Officer της Louis Hotels ανέφερε: «Ως μέρος του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Louis Hotels, η δράση αυτή στοχεύει στην έμπρακτη στήριξη του έργου του Συνδέσμου, ώστε να συνεχίσει να χαρίζει χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και των αξιών που διέπουν τη Louis Hotels. Συγχαίρουμε λοιπόν και τασσόμαστε στο πλευρό συνδέσμων όπως το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», οι οποίοι με τη δράση τους παρέχουν ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

To νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Ιωαννίδη συνδυάζει φαγητό και σινεμά

Taste and Hospitality

Daily Express: Στις πέντε πιο ασφαλείς χώρες για το έτος η Κύπρος

Taste and Hospitality

Σεφ Κουτσόπουλος: Ρε μάνα «παλουκώσου» σπίτι μπας και κάνουμε καλοκαίρι -(Βίντεο)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!