Νεα της Αγορας Νέες Αφίξεις

Le Bordeaux Bistro & Wine Bar με γαλλική φινέτσα, η νέα πρόταση της Λεμεσού

Στο αναπαλαιωμένο αρχοντικό στον αριθμό 278 στην Αγίου Ανδρέου στην Λεμεσό, το Le Bordeaux Bistro & Wine Bar μας καλωσορίζει σε μια ξεχωριστή εμπειρία φινέτσας και ντελικάτων γεύσεων σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον για κάθε περίσταση.

Γαλλική εύγευστη εμπειρία με επικεφαλής τον Σεφ Σταύρο Σωτηρίου όπου προσεδαφίστηκε μετά από ένα σύντομο ταξίδι στη Γαλλία, μεταφέροντας μαζί φρέσκιες ιδέες και έμπνευση για ένα νέο Φθινοπωρινό μενού.

Έχοντας βάση του τα καθημερινά φρέσκα υλικά και το πάθος να προσφέρει μοναδικές γεύσεις ο σεφ Σταύρος Σωτηρίου υπόσχεται μία ξεχωριστή εύγευστη εμπειρία με μερικές από τις επιλογές να είναι tartare βοδινου, λαυράκι ceviche, βοδινό bourguignon, foie gras και πολλά ακόμα τα οποία δύναται να συνοδεύσουν οι 500 ετικέτες κρασιού από όλο τον κόσμο ( 60 σε ποτήρι ), σε μία έξοδο με συνεργάτες, την/τον σύντροφο, την οικογένεια.

Επίσης μεταξύ 17:00 – 19:00 ( Τρίτη – Σάββατο ) η after work εμπειρία βρίσκει στέγη στο Le Bordeaux Bistro & Wine Bar, όπου κορυφαίας ποιότητας πιατέλες τυριών και αλλαντικών, συνοδεύουν τέλεια τα οινοπνευματώδη ποτά, cocktails και κρασιά. Happy Hour έκπτωση 50% σε όλα τα οινοπνευματώδη ποτά και τα κρασιά σε ποτήρι (Τρίτη – Σάββατο 17:00 – 19:00)

Το Le Bordeaux Bistro & Wine Bar λειτουργεί
Τρίτη – Σάββατο 17:00 – 23:30

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ιταλοί: Ζητούν από σεφ να αποστείλουν βίντεο με συνταγές

Μ. Αντωνίου: «Αν δεν είναι Fake news, χάσαμε, ζητώ συγγνώμη»

Taste and Hospitality

Οι καταστηματάρχες εντός των malls ζητούν μέτρα στοχευμένης στήριξης

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!