Νεα της Αγορας Νέες Αφίξεις

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει το 5άστερο «Monasty Ηotel» της Marriott

Aνοίγει το Monasty Thessaloniki Hotel, το  πολυτελές ξενοδοχείο της Marriott International, η οποία  με αυτό προσθέτει μία ακόμη ξεχωριστή μονάδα φιλοξενίας στην διεθνή premium αλυσίδα της, Autograph Collection.

Το Monasty, στη Βασ. Ηρακλείου 45, φιλοδοξεί να κλέψει τις εντυπώσεις και να γίνει το νέο  talk of the town, για πελάτες, ξένους και Έλληνες επισκέπτες, Θεσσαλονικείς, αλλά και day trippers, με το εστιατόριο Botargo και το all-day gastro bar Samite Lounge.

Το Botargo, που θα χρησιμοποιεί φρέσκα προϊόντα από Μονές του Αγίου Όρους και τις θάλασσες του Βορείου Αιγαίου, θα προσφέρει μία μείξη ελληνικών αστικών και μοναστηριακών συνταγών, που  με σύγχρονες πινελιές θα χαρίζουν  high-end comfort πιάτα. Το μενού του εστιατορίου θα συνοδεύει λίστα τοπικών κρασιών περιορισμένης κυκλοφορίας.

Στο Samite Lounge, το all day gastro-bar,  θα προσφέρει πρωινό, brunch, light lunch και, εξαιρετικό καφέ το πρωί έως ψαγμένα cocktails, εκλεκτά bites και  αποκλειστικά DJ sets και live shows τα βράδυα.

Tα μενού εμπνεύστηκε ο  chef Γιώργος Στυλιανουδάκης και επιμελείται ο chef Κωνσταντίνος Μποβιάτσης, ενώ το Samite Lounge και το event calendar του, υπογράφει η ομάδα του Apallou Group.

To Monasty Thessaloniki, διαθέτει 100 υπερπολυτελή δωμάτια, , πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο αλλά και χώρους για επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές διοργανώσεις.

Το 5άστερο ξενοδοχείο αποτελεί  επένδυση των επιχειρηματιών Σπ. Κολοβού και Μ. Χατζηηλιού. Το  management του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η SWOT Hospitality, ενώ γενικός διευθυντής του Monasty είναι ο κ. Σάκης Πανταζής.

Πηγή : www.grtimes.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χέρι βοηθείας στον πιο πιστό «στρατιώτη» της οικονομίας…τον τουρισμό

Taste and Hospitality

Αποσύρεται επικίνδυνος σουτζούκος από την αγορά- (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Σε κλοιό κορωνοϊού η Μόσχα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!