Νέα Νεα της Αγορας

Έρχεται περίπτερο στην Πλατεία Ελευθερίας – Δώστε προσφορές

Διαγωνισμό για την δημιουργία περιπτέρου σε υφιστάμενο υποστατικό προκήρυξε ο Δήμος Λευκωσίας. Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα, ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε με σκοπό την παραχώρηση υποάδειας για χρήση υποστατικού και εκμετάλλευση του ως περίπτερο.

Όπως σημειώνεται, το εν λόγω υποστατικό βρίσκεται στο έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και η υποάδεια χρήσης που θα παραχωρηθεί στον επιτυχόντα προσφοροδότη, θα περιλαμβάνει το υποστατικό (45 τετραγωνικών μέτρων) και μία αποθήκη (9 τετραγωνικών μέτρων).

xfgn

Το ελάχιστο μηνιαίο τέλος άδειας (μηνιαίο ενοίκιο) που θα πληρώνει ο επιτυχόντας προσφοροδότης για την χρήση του υποστατικού ανέρχεται στα €1,180 πλέον ΦΠΑ.

Σημειώνεται ότι η υποάδεια χρήσης που θα παραχωρηθεί θα είναι για περίοδο 5 ετών με δικαίωμα παράτασης για την περίοδο τριών ετών ενώ το δικαίωμα χρήσης για κάθε έτος θα αυξάνεται 5% επί του δικαιώματος χρήσης του αμέσως προηγούμενου έτους.

Ο αδειούχος έχει το δικαίωμα να ζητήσει παράταση της υποάδειας χρήσης δίνοντας γραπτή ειδοποίηση τουλάχιστον 3 μήνες πριν τη λήξη της εν λόγω περιόδου, νοουμένου ότι ο αδειούχος σε όλη τη διάρκεια της περιόδου της υποάδειας χρήσης συμμορφώνεται πλήρως με τους όρους της συμφωνίας.

Υποβολή προσφορών μπορεί να γίνει ως την 4η Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων(eProcurement), στο χώρο του διαγωνισμού.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Frou Frou: Στην KPMG οι υπηρεσίες εξωτερικού ελέγχου

Taste and Hospitality

Απαγόρευση συναυλιών και διασκέδαση σε clubs, μέχρι αρχές ’21; Παρέμβαση Φ.Λεβέντη

«Πιο δίκαιη αλυσίδα εφοδιασμού γεωργικών προϊόντων και τροφίμων»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!