Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Antonis Zenios Developments: Παρέδωσε Melina Merkouri Residences και The Ivy

Η εταιρεία ANTONIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD συνεχίζοντας δυναμικά την 50χρονη πορεία της στον χώρο της ανάπτυξης γης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση και παράδοση στους πελάτες της, δύο μοναδικών οικιστικών έργων, το MELINA MERKOURI RESIDENCES και THE IVY στην περιοχή Hilton Park, στην Έγκωμη, Λευκωσία.

Το MELINA MERKOURI RESIDENCES αποτελείται από 6 πολυτελείς μεζονέττες των 3ων  & 4ων  υπνοδωματίων σε μια από τις πιο ιδιαίτερες οικιστικές περιοχές της Λευκωσίας, στην οδό Μελίνας Μερκούρη, στην περιοχή Hilton Hotel στην Έγκωμη.

Η αίσθηση της οικειότητας, της κομψότητας και της πολυτέλειας αντικατοπτρίζεται στο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική του κτιρίου. Αυτό μεταφέρεται περαιτέρω σε κάθε κατοικία από τους αισθητικά απλούς και σαφείς εσωτερικούς χώρους. Οι μεγάλες συρόμενες πόρτες που οδηγούν σε ευρύχωρες βεράντες με γυάλινα στηθαία ενώνουν τους εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους, με απεριόριστη θέα στο γύρω καταπράσινο τοπίο.

Οι κατοικίες του 1ου ορόφου διαθέτουν βοηθητικά δωμάτια και ιδιωτικούς κήπους με πισίνες στο ισόγειο, ενώ οι κατοικίες του 2ου ορόφου απολαμβάνουν μεγάλα roof terraces με επιπλέον δωμάτια στην οροφή.

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την ιδιωτικότητα ενός σπιτιού  με την ασφάλεια, τους ανοιχτούς χώρους και όλα τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την κατοίκηση σε μονοκατοικία.

Το έργο THE IVY επίσης αποτελείται από 6 μεγάλα διαμερίσματα 3ων & 4ων υπνοδωματίων, με ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα στο ψηλότερο σημείο του κτιρίου, και ανεξάρτητο διαμέρισμα 4ων υπνοδωματίων με ιδιωτική αυλή, στο ισόγειο. Όλα τα Διαμερίσματα χαρακτηρίζονται από μεγάλους εσωτερικούς χώρους, με πολυτελή και σύγχρονα υλικά κατασκευής.

Η ψηλή ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει διαχρονικά την εταιρεία, η μοναδική αρχιτεκτονική, η σωστή επιλογή των υλικών και τεχνικών προδιαγραφών στα κτίρια, η σημασία στην λεπτομέρεια, συνδέονται με τη σύγχρονη και διαχρονική αξία των έργων και ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις των αγοραστών.

Η εταιρεία ANTONIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD διαθέτει προς πώληση πολυτελή διαμερίσματα, ετοιμοπαράδοτα και σε ανεγειρόμενα κτίρια στις καλύτερες τοποθεσίες της Έγκωμης.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η ταινία που καταφέρνει να…ανοίξει την όρεξη του θεατή! – (ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Πετρέλαιο: Ιστορική συντριβή της τιμής του – Έπεσε κάτω κι από το μηδέν

Taste and Hospitality

Οι αεροπορικές και οι χώρες που καταργούν τις μάσκες

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!