Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η Diageo εξαγοράζει την αμερικανική εταιρεία παραγωγής ουίσκι single malt Balcones Distilling

Η Diageo ανακοίνωσε την εξαγορά της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής ουίσκι single malt Balcones Distilling.

Ιδρύθηκε το 2008 στο Waco του Τέξας, η Balcones παρέχει ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο ουίσκι “super-premium και άνω”. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν Texas «1» American Single Malt, Lineage American Single Malt και Baby Blue Corn Whisky.

Η Claudia Schubert, πρόεδρος της Diageo North America, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Balcones Distilling στη Diageo. Η ομάδα Balcones είναι πραγματικοί καινοτόμοι και πρωτοπόροι στις αναδυόμενες κινήσεις American Single Malt και Texas whisk(e)y, και τα super premium plus ουίσκι τους είναι εξαιρετικά συμπληρωματικά με το χαρτοφυλάκιό μας whisk(e)y.”

«Αυτή η εξαγορά είναι σύμφωνη με τη στρατηγική μας για την απόκτηση εμπορικών σημάτων υψηλής ανάπτυξης σε ταχέως αναπτυσσόμενα τμήματα, όπως το super-premium whisk(e)y, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα Balcones για να υποστηρίξουμε την περαιτέρω ανάπτυξη αυτών των παγκόσμιων- ουίσκι τάξης.»

Ο Greg Allen, πρόεδρος της Balcones Distilling, πρόσθεσε: «Η Balcones ξεκίνησε με μια ιδέα που οδηγείται από ένα καινοτόμο πνεύμα και πάθος να δημιουργήσει κάτι πρωτότυπο και αυθεντικό στην καρδιά του Τέξας. Τώρα, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που δημιουργήσαμε αυτά τα βραβευμένα American Single Malt και Texas ουίσκι, αλλά και που βοηθήσαμε να ξεκινήσει μια συναρπαστική νέα εποχή του whisk(e)y στο Τέξας».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μετά το «take away» o Γ.Μπαμπινιώτης ξαναχτυπά

Taste and Hospitality

Mεγάλη ταλαιπωρία στα αεροδρόμια: του Μπρίστολ, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ

Taste and Hospitality

ΚΕΒΕ: Καταψήφιση κρατικών εγγυήσεων ισοδυναμεί με χρεοκοπία

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!