Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Η Tanqueray λανσάρει το τζιν Flor de Sevilla χωρίς αλκοόλ

Με την επωνυμία τζιν Tanqueray, η Diageo λάνσαρε μια παραλλαγή του δημοφιλούς αποστάγματος με γεύση πορτοκάλι, χωρίς αλκοόλ, Tanqueray Flor de Sevilla 0,0%.

Εμπνευσμένο από την αυθεντική συνταγή του Charles Tanqueray από το 1830, το νέο απόσταγμα Flor de Sevilla 0,0% χωρίς αλκοόλ προσφέρει μια τολμηρή, γλυκόπικρη γεύση εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο με ισορροπημένες, ζωηρές γεύσεις πορτοκαλιού Sevilla, άνθη πορτοκαλιάς και βοτανικό πυρήνα Tanqueray London Dry.

Η Lucy Barrett, υπεύθυνη μάρκετινγκ αλκοολούχων ποτών στη Diageo GB, δήλωσε: «Με το 38% των καταναλωτών να επιδιώκουν τη μετριοπάθεια, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να παρέχουμε μια σειρά από επιλογές ποτών χωρίς αλκοόλ για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές. Για όσους αναζητούν μέτριο τρόπο χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, το Tanqueray Flor de Sevilla 0,0% είναι η τέλεια εναλλακτική λύση χωρίς αλκοόλ».

Συνέχισε: «Το αυθεντικό Tanqueray Flor de Sevilla είναι δημοφιλές όλο το χρόνο και συνδέεται με ένα ευρύ φάσμα περιστάσεων. Η μερίδα μολύβδου – Σεβίλλη και τονωτικό – συγκεκριμένα, είναι γνωστή για την ελαφριά, αναζωογονητική γεύση της, καθιστώντας την ιδανική για τις καλοκαιρινές συναναστροφές. Το νέο Tanqueray Flor de Sevilla 0,0% θα συμπληρώσει την υπάρχουσα προσφορά του χαρτοφυλακίου μας σε αυτές τις στιγμές παρέχοντας μια επιλογή χωρίς αλκοόλ».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Λέξεις που ξεκινούν από D και E στον κόσμο του κρασιού -Τι σημαίνουν

Taste and Hospitality

Κύπριος αγόρασε νησί στην Ιρλανδία – Ήταν πρόξενος…Το μοναδικό βίντεο με αναφορά σ’αυτόν

Taste and Hospitality

Γ. Μαλέκκος: Customer Experience θα επικρατήσει στο General Retail

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!