Η στρατηγική μας


Το «TASTE AND HOSPITALITY» ! Ένας οδηγός ενημέρωσης, παρουσίασης, δικτύωσης και κατάρτισης για τους επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης, εφοδιαστικής αλυσίδας και φιλοξενίας, παρουσιάζοντας εξειδικευμένη θεματολογία όσον αφορά χώρους, τροφοδοσίας, προμήθειων, εξοπλισμού, λειτουργικότητας, back office και front office.

.

Μεταξύ άλλων  παρουσιάζονται άρθρα/ συνεντεύξεις/ παρουσιάσεις από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα έχουν την αποκλειστική συνεργασία μαζί μας.Στο «TASTE AND HOSPITALITY» οι αναγνώστες  μπορούν να εντοπίσουν επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχουν στήριξη σε οποιοδήποτε στάδιο και επίπεδο ανάπτυξης μιας επιχείρησης HoReCa(λειτουργία, στήσιμο, σχεδιασμός, λογισμικό κα).

Επιπλέον, η διαδικτυακή μας πλατφόρμα  προσεγγίζει ευρύτερα τους αναγνώστες και χρήστες με προτάσεις-συνταγές πιάτων, κοκτέιλ και διατροφολογίας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της γαστρονομίας και δίνοντας έδαφος στις νέες τεχνικές και ευρηματικές ιδέες εκτέλεσης συνταγών.
Υπηρετώντας και προωθώντας τον κλάδο της γαστρονομίας, φιλοξενίας, εστίασης και όλες τις παρεμφερείς δραστηριότητες.


Φόρμα Επικοινωνίας    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Αποδοχή Μάθε περισσότερα

    error: Content is protected !!