Διοίκηση Τάσεις

Στο μέλλον το σούπερ μάρκετ θα έρχεται στο σπίτι σου

Τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του λιανεμπορίου και του φαρμακείου παρουσίασε πρόσφατα στο Λονδίνο η GSK Consumer Healthcare σε στελέχη ελληνικών σούπερ μάρκετ. Μπορεί στην Κύπρο οι εξελίξεις στην εμπειρία που προσφέρουν τα σούπερ μάρκετ να προχωράνε με βήμα χελώνας δεν συμβαίνει όμως στις μεγάλες αγορές του κόσμου όπως η τεχνολογία βοηθάει στο να δοκιμάζονται νέες τεχνικές προσέγγισης και εξυπηρέτησης των πελατών.

Πριν από λίγες εβδομάδες κορυφαία στελέχη από ελληνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ είχαν την δυνατότητα να δουν από πρώτο χέρι πως μία εταιρεία στο χώρο των καταναλωτικών αγαθών όπως η GSK Consumer Healthcare παρακολουθεί αλλά και προκαλεί τις εξελίξεις στον χώρο των ταχυκίνητων προϊόντων μέσα από τα τα εργαστήρια ‘Consumer Sensory Lab’ και ‘Shopper ScienceLab’ που δημιούργησε ο όμιλος στο Λονδίνο.

Στο εργαστήριο Consumer Sensory Lab γίνονται δοκιμές σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό παρακολούθησης οφθαλμών, συστήματα βιομετρικής παρακολούθησης προσώπου και δέρματος και συσκευές καταγραφής.

Με τον τρόπο αυτό, η ειδική ομάδα επιστημόνων της GSK Consumer Healthcare που ειδικεύεται στην αισθητηριακή επιστήμη και στην επιστήμη των καταναλωτών, μπορεί να αξιολογήσει μια σειρά συνειδητών και υποσυνείδητων αντιδράσεων στα προϊόντα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης και να χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για να αξιοποιήσει άμεσα τις γνώσεις, αυτές, τόσο για τη βελτίωση των προϊόντων της όσο και για την ανάπτυξη νέων.

Πηγή: news247.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κύπρια κατέκτησε την πρωτιά στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής «Olivier Roellinger 2021»

Taste and Hospitality

Τουρισμός Κάνναβης: Kίνητρο για την Ταξιδιωτική Βιομηχανία;

Taste and Hospitality

Αμμόχωστος: Η ταξιδιωτική βαλίτσα και η ιστορία που δεν θα μάθουμε ποτέ…(ΦΩΤΟ)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!