Γεύσεις Πρόγευμα

Τα πιο «έξυπνα» πρωινά γεύματα για μικρά παιδιά

Όσοι έχουν μικρά παιδιά που πάνε σχολείο, γνωρίζουν την άρνηση που παρουσιάζουν τα περισσότερα να φάνε κάτι υγιεινό το πρωί. Αυτό που δεν γνωρίζουν, είναι ότι υπάρχουν τρόποι να “ξεγελάσουμε” τη γεύση μέσω της όρασης…

Τα φρούτα σύμφωνα με το ygeiawatch, μπορεί να κοπούν και να περαστούν σε καλαμάκια ώστε να μοιάζουν με σουβλάκι. Το αβγό μπορεί στολιστεί με λίγη σάλτσα και να αποκτήσει ματάκια. Όσο για το ψωμί ολικής άλεσης μπορεί να σκεπαστεί με μέλι και κομματάκια μπανάνας και να πασπαλιστεί με λίγη τρούφα ώστε να μοιάζει με ένα λαχταριστό γλυκό!

Φαντασία να έχει κάποιος και λίγη ώρα να κάνει τους στολισμούς…

Αν το παιδί προτιμάει κάτι σε αλμυρή γεύση, οι καλύτερες επιλογές για το πρωινό είναι αδιαμφισβήτητα τα αυγά. Βραστά, ποσέ, ομελέτα ή μάτια δεν παίζει ρόλο… Αρκεί να μην τους βάλετε πολλά λίπη και αλάτι και να τα συνοδεύσετε με ψωμί και ένα φρούτο.

Τα τρόφιμα που συστήνουν διατροφολόγοι και παιδίατροι για το πρωινό είναι το γάλα, το γιαούρτι, τα αυγά, τα φρούτα, οι ξηροί καρποί, τα δημητριακά χωρίς ζάχαρη, το μέλι, το ταχίνι, το ψωμί και η φρυγανιά ολικής άλεσης.

Βρήκαμε για εσάς μερικές φωτογραφίες για έξυπνες και υγιεινές λύσεις πρωινού γεύματος στα παιδιά και σάς τα παραθέτουμε να πάρετε ιδέες:

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μελιτίνια Σαντορίνης από την Ιωάννα Μόσχου

Αυτή είναι η ζύμη των 2 υλικών που έχει τρελάνει το Internet!

Taste and Hospitality

Σκοτσέζικο, ιρλανδέζικο, Bourbon & Rye Ουίσκι – Αυτές είναι οι διαφορές

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!