Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η Moët Hennessy επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της με την εξαγορά του Château Minuty

Η Moët Hennessy έχει αποκτήσει πλειοψηφικό μερίδιο στην Côtes de Provence Wine ,παραγωγός του Château Minuty, για ένα μη ανακοινωθέν ποσό.

Η στρατηγική συμμαχία πρόκειται να υποστηρίξει τη διεθνή ανάπτυξη του κτήματος Château Minuty, όπου η οικογένεια Matton θα παραμείνει έως έχει στη λειτουργικότητα της εταιρείας. Σύμφωνα με την εταιρεία, “τα σημερινά στελέχη και οι απόγονοι του ιδρυτή, ο Jean-Etienne και ο François Matton θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται την εταιρεία, σύμφωνα με τις προηγούμενες γενιές”.

Το χαρτοφυλάκιο της Minuty διαθέτει μια συλλογή από κρασιά που αναπτύχθηκαν από τη περιοχή της χερσονήσου Saint-Tropez. Τα κρασιά διανέμονται σε περισσότερες από 100 χώρες και πέρσι, η Minuty πούλησε περισσότερα από 9 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως.

Ο Philippe Schaus, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy, δήλωσε: “Είναι μια μεγάλη πηγή υπερηφάνειας για την ομάδα να σφραγίσει μια στρατηγική συνεργασία με την Minuty, έναν από τους ηγέτες του κόσμου στο Rosé de Provence. Είμαστε πολύ ευτυχείς που έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε μαζί με τους ταλαντούχους υπαλλήλους της Minuty, γνωστοί για τη δέσμευσή τους να δημιουργήσουν κρασιά της υψηλότερης ποιότητας ».

Πρόσθεσε: “Αυτό είναι ένα νέο βήμα στη σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια μεταξύ της ομάδας και της οικογένειας Matton, μέσω της διανομής των κρασιών τους στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Αυτή η συμμαχία, η οποία οδηγείται από την ισχυρή ζήτηση των εξαγωγών, θα ενισχύσει την ανάπτυξη των μικροσκοπικών κρασιών διεθνώς, ωφελώντας ολόκληρη την κατηγορία Rosé de Provence. “

Ο Jean-Etienne και ο François Matton, διευθυντές και συνεργάτες της Minuty, σχολίασαν: “Αυτή η στρατηγική συμμαχία θα επιτρέψει στην περιουσία μας να επωφεληθεί από τη δύναμη μιας μεγάλης διεθνούς ομάδας εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συνέχεια της κληρονομιάς και των παραδόσεων του Château Minuty”.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πόλης Χρυσοχούς: Δεν προχωρεί το Limni Bay

Taste and Hospitality

Ξεπερνούν τις 6.000 οι ντελιβαράδες στην Κύπρο

Taste and Hospitality

Οι πωλήσεις της μπύρας Carlsberg επλήγησαν με πτώση 7%

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!