Πρόσωπα Φιλοξενία

Michael O’Leary : Αυξήσεις άνω του 4% στα αεροπορικά εισιτήρια το χειμώνα

Αυξήσεις άνω των αρχικών εκτιμήσεων θα παρουσιάσουν τα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair κατά την περίοδο των φθινοπωρινών διακοπών και των Χριστουγέννων. Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του αερομεταφορέα Michael O’Leary στο Reuters, εφόσον δεν υπάρξει επιδείνωση των εξελίξεων στα πεδία του κορωνοϊού και το πολέμου στην Ουκρανία, οι μέσες τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων της εταιρίας θα αυξηθούν σε μονοψήφιο μεσαίας έως ανώτερης κλίμακας ποσοστό για ολόκληρο το έτος, έναντι των εκτιμήσεων για αυξήσεις 3-4%.

Μέχρι στιγμής το επίπεδο κρατήσεων είναι απροσδόκητα υψηλό, υπογράμμισε ο κ. O’Leary παρά τις προβλέψεις της εταιρίας για επιβράδυνσή τους. Οι κρατήσεις για τις φθινοπωρινές διακοπές και μέχρι τα Χριστούγεννα, είπε, είναι ισχυρότερες σε επίπεδο όγκου και τιμολόγησης σε σύγκριση με τις αντίστοιχες προ κορωνοϊού.

Η ζήτηση, τόνισε, βασίζεται στις αποταμιεύσεις των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας και η Ryanair προσδοκά ότι τα διαθέσιμα εισοδήματα των πελατών της θα πληγούν το χειμώνα από την αύξηση των επιτοκίων και του κόστους ζωής στο βόρειο ημισφαίριο.

Μέχρι στιγμής, δήλωσε ο κ. O’Leary, όλα δείχνουν ότι οι ταξιδιώτες κάνουν στροφή στον αερομεταφορέα χαμηλότερου κόστους και σε όλες τις αγορές ο αερομεταφορέας αυτός είναι η Ryanair.

Αύξηση μισθών για τους εργαζομένους στο Ην. Βασίλειο

O αερομεταφορέας υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο διακανονισμό αμοιβών με τα πληρώματά της στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας καλύτερες αμοιβές και οφέλη μέχρι το 2026.

Με τη διαμεσολάβηση του συνδικάτου Unite, η νέα συλλογική σύμβαση, σύμφωνα με τη Ryanair, θα αναδιαρθρώσει τις αμοιβές του πληρώματος καμπίνας. Οι νέοι όροι περιλαμβάνουν επίσης προκαταβολικές και ετήσιες αυξήσεις μισθών, καθώς και “άλλες βελτιώσεις αμοιβών και παροχών” για όλο το πλήρωμα καμπίνας που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, η Ryanair σχεδιάζει να αυξήσεις τη χωρητικότητά της στο 115% των επιπέδων προ Covid. Ανέφερε δε ότι η προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων για το υπάρχον πλήρωμα θα είναι βασικό «θεμέλιο για την ανάπτυξη».

Επί του παρόντος, η Ryanair προσλαμβάνει νέα πληρώματα καμπίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και υποψήφιους για άλλες θέσεις εργασίας, καθώς επιδιώκει να δημιουργήσει περισσότερες από 2.500 νέες θέσεις εργασίας και να αυξήσει τα 225 εκατομμύρια ετήσιους επιβάτες της έως το 2026. 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Antasia Beach Club- Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο απόκτημα της Πάφου

Οι διαδρομές του Κυπριακού κρασιού (Χάρτης)

Taste and Hospitality

«Κλειδώνει» η πόλη, αλλά ξέρουν ότι: «Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!