Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η Jennifer Lopez λανσάρει τη νέα μάρκα κοκτέιλ Delola

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Jennifer Lopez δημιούργησε την premium εταιρεία κοκτέιλ The House of Delola, βασισμένη σε αλκοόλ.

Το πρώτο στην κυκλοφορία, το Delola Spritz, διατίθεται σε τρία πρωτότυπα κοκτέιλ, συμπεριλαμβανομένου του Bella Berry Spritz που παρασκευάζεται με μούρα, ιβίσκο και βότκα υψηλής ποιότητας. Το Paloma Rosa Spritz είναι φτιαγμένο με γκρέιπφρουτ, σαμπούκο και premium τεκίλα και περιέχει νότες ώριμου, λαχταριστού γκρέιπφρουτ, πλούσιου σαμπούκου και λίγο αλάτι.

Εν τω μεταξύ, το L’Orange Spritz είναι φτιαγμένο με πορτοκάλι, φρούτο του πάθους και premium amaro και περιλαμβάνει φρουτώδεις νότες ισορροπημένες με την πικράδα του amaro.

Η εταιρεία θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα επεκταθεί παγκοσμίως τα επόμενα χρόνια.

Η Λόπεζ σχολίασε: «Μου αρέσει να διασκεδάζω, και να χαλαρώνω με φίλους, αλλά ποτέ δεν βρήκα ένα ποτό που να είναι κατάλληλο για μένα. Ήμουν σε αναζήτηση για κάτι που θα μπορούσα να απολαύσω που να ταιριάζει με τον στοχαστικό τρόπο που ζω τη ζωή μου. Όταν δεν το βρήκα, αποφάσισα να δημιουργήσω το Delola. Οι στόχοι μου ήταν καλύτερα υλικά, καλύτερη γεύση, λιγότερες θερμίδες από τα παραδοσιακά κοκτέιλ και ένα απλό περιχύσιμο. Κάτι εύκολο, διασκεδαστικό, φρέσκο και νόστιμο.

Και πρόσθεσε: «Η Delola δίνει στους ανθρώπους την ελευθερία να απολαμβάνουν – χωρίς προετοιμασία, απαλλαγμένο από το άγχος της διασκέδασης, ελεύθεροι να κάνουν τις συνηθισμένες στιγμές εξαιρετικές. Κάθε ένα εμφιαλώνεται σε ένα όμορφο γυάλινο μπουκάλι και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Απλώς περιχύνουμε με πάγο και απολαμβάνουμε. Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι πριν από δύο χρόνια και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράζομαι τη Delola με τον κόσμο».

Ο Wayne Chaplin, Διευθύνων Σύμβουλος της Southern Glazer’s Wine & Spirits, δήλωσε: «Η Jennifer Lopez είναι κάποια που γνωρίζουμε και θαυμάζουμε ως μια παγκόσμια πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα και επιχειρηματία. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο την αγαπούν για πολλούς λόγους και είμαστε ενθουσιασμένοι που εκπροσωπούμε την Delola στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συνεργάτες μας στο Beam Suntory».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στατιστική Υπ. Κύπρου: 128 χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονταν σε κίνδυνο φτώχειας

Taste and Hospitality

Διάγγλεμα ΠτΔ: Νέα μέτρα για την στήριξη των εργαζομένων και της οικονομίας

Taste and Hospitality

Βρετανία: Κήρυξη «μείζονος περιστατικού» λόγω συνωστισμού στις παραλίες (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!