Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Eλληνικό wine bar θέλει να επεκταθεί στην Κύπρο

Στους διεθνείς αναπτυξιακούς στόχους ενός wine deli bar, το οποίο διαγράφει μία επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, βρίσκεται η Κύπρος.

Το Cinque, το οποίο διαθέτει καταστήματα σε Λαμία, Ψυρρή, Μοναστηράκι και Μαρούσι, μετρά περίπου δέκα χρόνια παρουσίας και συστήνεται ως ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο στον χώρο του franchising.

Γεννήθηκε σαν αίσθηση το 2004 στη βόρεια Ιταλία, εκεί που ο Γρηγόρης Πρασσάς και η σύζυγος του Ευαγγελία Τσέλιου, ερωτεύτηκαν το κρασί. Το 2012 άνοιξαν το πρώτο Cinque στη Λαμία. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ακολούθησε το κατάστημα στου Ψυρρή, τον Νοέμβριο του 2017 στο Μοναστηράκι και τον Δεκέμβριο του 2021 στο Μαρούσι, καταστήματα, στα οποία δυναμικό στίγμα αφήνει σήμερα ο γιος του ζευγαριού και οινολόγος, Νικήτας Πρασσάς.

Το Cinque, αναδεικνύεται σε ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα οικείο concept, συνδυάζοντας την κουλτούρα του κρασιού με τη φιλοξενία και τις γνώσεις πάνω στην ελληνική παράδοση.

Επιδιώκει να καλύψει μια μεγάλη ανάγκη, στην ευρύτερη αγορά “Ψυχαγωγία – Εστίαση”, για concept πρωτότυπα που ανοίγουν νέους δρόμους, δημιουργώντας νέες κατηγορίες και νέες ευκαιρίες επιχειρηματικής ανέλιξης.

Τα καταστήματα του wine bar στην Αθήνα σερβίρουν από το μεσημέρι και μετά τους λάτρεις του κρασιού, μαζί με εκλεκτά ελληνικά εδέσματα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πάφος: Η θαλασσοταραχή πλήττει τους ψαράδες

Taste and Hospitality

Ελέω κορωνοϊού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χώρα – Ποιοι χώροι κλείνουν

Λεμεσός: Mε αριθμούς καταγράφουν πλέον το πλήγμα στα εστιατόρια

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!