Παρουσίαση Φιλοξενία

Pralina Confectioneries: Η πιο γλυκιά «αμαρτία» που κάνει την καρδιά να χαμογελά

Το παραδέχομαι «τρελαίνομαι» για γλυκά με ότι έχει να κάνει με κρέμα και φράουλες, Οκ και με σοκολάτα. Προσέχω την διατροφή μου, αγαπάω το σώμα μου με ή χωρίς περιττά κιλά. Το πιο σημαντικό σ’ ότι αφορά τις επιλογές των γλυκών προσέχω την ποσότητα και συχνότητα σ’ ότι αφορά την κατανάλωση τους. Γι’ αυτό  ο τρόπος παρασκευής και η ποιότητα ενός γλυκού είναι το Α και το Ω για την επιλογή που θα κάνω. Καμία τύψη λοιπόν σ’ ότι αφορά την κατανάλωση γλυκού με μέτρο πάντα, ειδικά όταν πρόσφατες έρευνες στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρατηρήθηκε ότι η γλυκιά γεύση είναι αυτή που μεταφέρει το μεγαλύτερο αριθμό ευχάριστων αισθήσεων στον εγκέφαλο, καθώς δραστηριοποιεί μεγάλο αριθμό γευστικών καλύκων σε σχέση με τις αλμυρές ή πικρές γεύσεις. Ποιος λοιπόν από μας μπορεί να αντισταθεί σ’ ένα μικρό γλυκάκι με πραλίνα την λατρεμένη πάστα από ζάχαρη και αμύγδαλα ή και φουντούκια, με λίγη βανίλια, κακάο ή βούτυρο κακάο; Mάλλον κανείς…

Αυτές οι σκέψεις με καθήλωσαν μπροστά από τα Pralina Confectioneries στην Έγκωμη. Χωρίς κανένα δισταγμό, «επιβραβεύω» τον εαυτό μου για όσα κάνω μέσα στην καθημερινότητα μου μ’ ένα γευστικό ταξίδι. Τα φρέσκα γλυκά σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και τον καλαίσθητο χώρο αποτελούν μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά της avant- garde γαλλικής ζαχαροπλαστικής των Pralina Confectioneries.

Μην  παραλείψετε να δοκιμάσετε τα υπέροχα γλυκά με τη λαχταριστή κρέμα πατισερύ. Και ξέρετε γιατί;  Επειδή φτιάχνονται μπροστά στα μάτια του καταναλωτή.  Το εκπαιδευμένο προσωπικό, σας ετοιμάζει επιτόπου το λαχταριστό προφιτερόλ με τα σιου γεμισμένα από την κρέμα πατισερύ και επικάλυψη σοκολάτας.  Το τραγανό φύλλο μιλφέιγ με την κρέμα πατισερύ.  Καθώς και την τάρτα με το τραγανό μπισκότο βουτύρου, την κρέμα πατισερύ και τις ολόφρεσκες φράουλες.  Εναλλακτική επιλογή της τάρτας με φράουλες μπορείτε να δοκιμάσετε την τάρτα με φρούτα εποχής για πιο εξωτικά ταξίδια.

Ακαταμάχητη  απόλαυση για τον ουρανίσκο μου…

Οι διατροφολόγοι θεωρούν ότι στο ημερήσιο διαιτολόγιο μπορεί να περιλαμβάνει ένα μικρό ποσό ενέργειας που θα καλύπτεται από ένα γλύκισμα φτάνει το γλυκό να προέρχεται από πρώτες ύλες που είναι υγιεινές. Προσωπικά έχω δοκιμάσει το crunchy με  καραμελωμένα φουντούκια και μους άσπρης σοκολάτας, η γεύση της οποίας με ενθουσιάζει. Ο pastry chef  με ενημερώνει ότι υπάρχει σε σχήμα ημισφαίριο που σίγουρα θα το ξεχωρίσετε μεταξύ των υπόλοιπων γλυκών μέσα στη βιτρίνα των μοναδικών γεύσεων των Pralina Confectioneries.

Τα υπέροχα πραλινάκια…

Κατά την επίσκεψη σας στα Pralina Confectioneries δεν θα πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε τα υπέροχα πραλινάκια με ρευστή σοκολάτα φουντουκιού, που σίγουρα θα τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά.  Η γκάμα των Pralina Confectioneries δεν τελειώνει εδώ αφού διαθέτουν σοκολατάκια πολυτελείας με λευκή, μαύρη και σοκολάτα γάλακτος τα οποία έχουν ποικιλία από ξεχωριστές γεμίσεις.  Salted caramel, pistachio είναι από τα αγαπημένα.  Μεγάλη ευχαρίστηση θα πάρετε επιλέγοντας ένα από τα υπέροχα απαλά macarons, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε ποικιλία γεύσεων.  Τα Pralina Confectioneries βρίσκονται κοντά σας στις πιο γλυκές στιγμές της ζωής σας αναλαμβάνοντας όλους τους είδους εκδηλώσεις όπως γενέθλια, βάπτιση, γάμο.  Δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση σας αφήνοντας τους καλεσμένους σας απολύτως ικανοποιημένους.  Μπορείτε να επιλέξετε από την γκάμα των κεραστικών ή να επιλέξετε customize τούρτα.  Τα γλυκά ξεχωρίζουν ιδιαίτερα λόγω των κορυφαίων pastry chefs που είναι δίπλα σας, έτοιμοι με το πάθος τους, χρησιμοποιώντας καθημερνά αγνές πρώτες ύλες να δημιουργήσουν και να σας βοηθήσου να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθούμε ότι Pralina Confectioneries έχουν περάσει στο δυναμικό του Ομίλου Ζορπάς τα τελευταία 14 χρόνια και μπορείτε να τα βρείτε σε δύο σημεία στη Λευκωσία.  Επίσης, μπορείτε να τα απολαύσετε στα εστιατόρια Pralina Experience σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Ξεπεράστε την σπαζοκεφαλιά της πιο γλυκιάς αμαρτίας επιλέγοντας το γλυκό που αγαπάτε «παρέα» με τα Pralina Confectioneries.

Email: [email protected]

Facebook / Instagram: @pralinacy

Διεύθυνση

 Pralina Confectioneries – Ιφιγενείας

Ιφιγενείας 57, Στρόβολος 2003, Λευκωσία

Τηλ. 22760120

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα- Κυριακή 08:00-22:00

Pralina Confectioneries – Έγκωμη

Νίκου Κρανιδιώτη 7, Συγκρότημα 5, Κατ. 6, 2411 Έγκωμη, Λευκωσία

Τηλ. 22356700

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα- Κυριακή 08:00-22:00

Related posts

Έφυγε ο μύθος του κρασιού Steven Spurrier

Παγκόσμια αναγνώριση και πρωτιά της Κύπρου με το βιβλίο: «ΔΙΑΤΡΟΣΕΦ»

Το πρώτο νοσκομείο της Λευκωσίας…και της ταλαιπωρίας που όμως άφησε ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!