Διοίκηση Πρόσωπα

Ορέστης Μιχαήλ και Αλέκος Λουκαΐδης: Το παρόν και το μέλλον είναι digital

«Τα Digital Agencies διαθέτουν σε βάθος αλλά και εύρος την τεχνογνωσία που χρειάζεται μια εταιρεία για να ξεκινήσει άμεσα να διαφημίζεται σωστά, στοχευμένα και αποτελεσματικά» τονίζουν σε συνέντευξή τους στο περιοδικό Εconomy Τoday οι  Managing Partner, της SocialWay Ορέστης Μιχαήλ και Αλέκος Λουκαΐδης. Σχολιάζοντας τις νέες τάσεις στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης οι κ. Μιχαήλ και Λουκαΐδης επισημαίνουν ότι η μεγαλύτερη τάση είναι η εικονική πραγματικότητα και το Metaverse στο οποίο ο χρήστης πλέον αλληλεπιδρά με τα brands σε πραγματικές συνθήκες. Ακολούθως, μάς παρουσιάζουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Socialway και εξηγούν γιατί ακόμα και μια μικρή επιχείρηση με πιο χαμηλό προϋπολογισμό θα πρέπει να επενδύσει σε ένα Digital Agency.

Ποιος είναι ο ρόλος των Digital Agencies στη νέα ψηφιακή εποχή;

 Οι εταιρείες που αντιλήφθηκαν τον ρόλο και τις δυνατότητες  των Digital Agencies έχουν πρωτοπορήσει και κατάφεραν να ξεχωρίσουν την τελευταία δεκαετία. Τα Digital Agencies διαθέτουν σε βάθος αλλά και εύρος την τεχνογνωσία που χρειάζεται μια εταιρεία για να ξεκινήσει άμεσα να διαφημίζεται σωστά, στοχευμένα και αποτελεσματικά.

Απαλλάσσει την επιχείρηση από το κόστος και τον χρόνο που απαιτείται  για να στήσει τη δική της ομάδα εσωτερικά. Ταυτόχρονα, διευκολύνει τη συνεχή παρουσία στο διαδίκτυο και επίσης δίνει και την ευελιξία διαχείρισης του κόστους σε περιόδους που ο κύκλος εργασιών μεταβάλλεται για οποιοδήποτε λόγο. Όσο και αν μπορεί να φανεί παράξενο, τα Digital Agencies μπορούν να προσφέρουν και  σταθερότητα στη διαχείριση του digital μάρκετινγκ. Κάτι που θα μπορούσε να διαταραχθεί από την αλλαγή προσωπικού μιας εταιρείας

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ποιες υπηρεσίες παρέχετε στους πελάτες σας;

 H πιο σημαντική υπηρεσία που προσφέρουμε είναι η Digital Marketing Department. Με αυτή απαντάμε την ανάγκη των επιχειρηματιών για τη δημιουργία εσωτερικού τμήματος ψηφιακού μάρκετινγκ.

Κάτω από αυτή την υπηρεσία μια εταιρεία μπορεί να επιλέξει ένα πακέτο υπηρεσιών από:

• Διαδικτυακή Στρατηγική μάρκετινγκ και εκτέλεση με μετρήσιμα αποτελέσματα

• Social media marketing

• Google Αds

• Website design / development & maintenance

• Search Engine Optimization

• Email / SMS marketing

• Graphic design

• Content creation

Η κάθε επιχείρηση μπορεί να πάρει όποια υπηρεσία θέλει σύμφωνα με τις ανάγκες και τη διαδικτυακή της στρατηγική. Αυτές θα εκτελεστούν από το έμπειρο προσωπικό μας.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες είναι οι τάσεις που επικρατούν στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και του ψηφιακού μάρκετινγκ;

Η μεγαλύτερη τάση είναι η εικονική πραγματικότητα και το Μetaverse στο οποίο ο χρήστης πλέον αλληλεπιδρά με τα brands σε πραγματικές συνθήκες.

Η κάθε εταιρεία πρέπει να είναι έτοιμη με την παρουσία της σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μηχανές αναζήτησης και ιστοσελίδα γιατί οι τεχνολογικοί γίγαντες Meta (Facebook) και Google είναι από τους πρωτοπόρους που λανσάρουν στην αγορά εφαρμογές Μetaverse.

Η σωστές βάσεις χτίζουν σίγουρα καλύτερες εμπειρίες στο Μetaverse.

Ποια είναι τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα εργαλεία και πώς πρέπει να αξιοποιούνται;

Τα απαραίτητα εργαλεία θα τα καθορίσει η στρατηγική. Αν μια εταιρεία δεν γνωρίζει τους στόχους της δεν θα ήταν σωστό να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί διάφορα εργαλεία και να ελπίζει να πετύχει.

Σίγουρα θα έλεγε κανείς η παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Business Profile είναι αναγκαία αλλά ποιο ταιριάζει καλύτερα σε κάθε εταιρεία;

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα που αποδίδει καλά στις μηχανές αναζήτησης είναι αναγκαία, αλλά ποιες λειτουργίες πρέπει να έχει για να εξυπηρετεί τον επισκέπτη και την επιχείρηση;

Όλα αυτά πρέπει να αξιολογούνται και να καθορίζονται από έμπειρους στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας πριν ξεκινήσει η δαπάνη από το τμήμα μάρκετινγκ.

 Ποιες συμβουλές θα δίνατε σε μια πιο μικρή εταιρεία που είναι πιο επιφυλακτική προς τη διαφημιστική δαπάνη;

Το παρόν και το μέλλον είναι digital! Με μια μικρή παράφραση, ο καλύτερος χρόνος να αρχίσεις τη διαφήμιση ηλεκτρονικά ήταν πριν 10 χρόνια. Ο δεύτερος καλύτερος, είναι τώρα.

Μπήκαμε στην ψηφιακή εποχή και δεν υπάρχει επιστροφή. Όλοι έχουμε βιώσει την ψηφιακή εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια των lockdown και πόσο βοήθησε στην επιβίωση των επιχειρήσεων.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουν είναι να ορίσουν τη σωστή στρατηγική και να καθορίσουν τις σωστές τακτικές στα εργαλεία που χρειάζονται.

Πρέπει να βρουν το digital agency που θα είναι δίπλα τους και θα τους εξυπηρετεί με ένα λογικό προϋπολογισμό που θα φέρνει τα κατάλληλα αποτελέσματα. Αυτή είναι η αρχή πάνω στην οποία μπορεί να χτιστεί μια επιτυχημένη πορεία.

Ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί σας πελάτες;

Θεωρούμε τον κάθε πελάτη μας σημαντικό. Τη δεδομένη στιγμή δουλεύουμε με 48 πελάτες σε καθημερινή βάση με μηνιαία συμφωνία και δεκάδες που εξυπηρετούμε ανά project.

Πιο κάτω αναφέρουμε ορισμένους από τους πελάτες μας. Όπως θα προσέξετε η εμπειρία, η εξειδίκευση και οι διαδικασίες μας επιτρέπουν να εξυπηρετούμε από πολυεθνικές εταιρείες μέχρι εστιατόρια. Σημαντικοί πελάτες είναι μεταξύ άλλων οι:

• Κυπριακή Ταβέρνα Ζανέττος από το 2011,

• Regis Ice Cream από το 2013,

• Gevo από το 2014,

• Karantonis Group από το 2014,

• Hartziotis Trading από το 2014,

• PowerSoft από το 2015,

• Rabel Systems από το 2015,

• Technofit EMS Studios από το 2018,

• AON Cyprus από το 2019,

• Handys Security Systems από το 2019,

• Big Change Cyprus από το 2019,

• Altamira Real Estate,

• Family Nest,

• Kountouriotis Center,

• Transway Logistics,

• George Yiangou LLC,

• MAP S. Platis και αρκετές άλλες από τις εταιρείες του Ομίλου.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 

Η Socialway δραστηριοποιείται από το 2011 προσφέροντας υπηρεσίες ψηφιακής επικοινωνίας. Ιδρύθηκε από τον Αλέκο Λουκαΐδη και τον Ορέστη Μιχαήλ με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε λογικές τιμές. Οι δύο ιδρυτές προέρχονται από τον χώρο του μάρκετινγκ και καθοδηγούν επί καθημερινής βάσης την ομάδα τους με σκοπό την επίτευξη των στόχων των πελατών τους.

Η άμεση εμπλοκή τους στη διαχείριση των ενεργειών μάρκετινγκ των πελατών αλλά και η προσωπική επικοινωνία με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά κάνει την Socialway να ξεχωρίζει. Η εταιρεία διαχειρίζεται πελατολόγιο σε Κύπρο και Ευρώπη και θεωρείται ένα από τα πλέον αξιόπιστα και value for money Digital Agencies στην Κύπρο.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στολή μαγειρικής – Γιατί είναι λευκές;

Taste and Hospitality

Τα 10 Χαρακτηριστικά των Σπουδαίων Chefs!

Taste and Hospitality

Μπάλα, βιντεοταινία…και η διατροφή των eighties!

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!