Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

AHEPA Κύπρου: Φιλανθρωπικό Gala εις μνήμη Φώτου Φωτιάδη (ΦΩΤΟΣ)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φιλανθρωπικό Gala Dinner εις μνήμη Φώτου Φωτιάδη που οργάνωσε η AHEPA Κύπρου στο Προεδρικό Μέγαρο τις 18/10/22 υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο κυβερνήτης της AHEPA Κύπρου Γεώργιος Καλλένος ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια της αποστολής της AHEPA για δημόσια ευθύνη, τα καθαρά έσοδα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση θα διατεθούν για τη δημιουργία του Πάρκου AHEPA στον περιβάλλοντα χώρο του εξωκκλησιού της Παναγίας του Κάμπου στην πυρόπληκτη περιοχή της Ακαπνού, ενισχύοντας την ανεκτίμητη αξία του πρασίνου για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

1

Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας την εκδήλωση χαιρέτισε ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου ο οποίος συνεχάρη και χαιρέτισε την εξαίρετη πρωτοβουλία της AHEPA Κύπρου αλλά και τη διαχρονική στήριξη που παρέχει στο κράτος με τις διασυνδέσεις της στα κέντρα αποφάσεων των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Παράλληλα απονεμήθηκαν ευχαριστήριες πλακέτες στους χρυσούς χορηγούς, Photos Photiades Group, Ecommbx και Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων της Ακαπνού.



 Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν και στους υπόλοιπους χορηγούς, Hellenic Mining Public Company, Hellas Sat, McDonalds, Theodoros Parperis, Charis & Evoulla Anastasiades. Τιμήθηκαν επίσης για τις υπηρεσίες τους στην AHEPA Κύπρου τρία ιδρυτικά στελέχη, ο τέως Κυβερνήτης Περικλής Θεοδωρίδης, ο νυν αντικυβερνήτης Χριστόφορος Χριστοφόρου και ο αρχιφύλακας της οργάνωσης Γιώργος Τσινώντας. 

Τις βραβεύσεις έκανε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κυριάκος Κούσιος. Ακολούθως κληρώθηκε πίνακας του Κυριάκου Λύρα. 

Η βραδιά έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη διακεκριμένη σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη και τον πιανίστα Πλωτίνο Μικρομάτη σε ένα μοναδικό Ρεσιτάλ μουσικής πανδαισίας. 

Την παρουσίαση ανέλαβε η δημοσιογράφος Καρολίνα Κυπριανού.

ω

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το Oktoberfest έρχεραι στην Κύπρο μέσω του Hofbräu München

Taste and Hospitality

Αυτοί οι Οινόφιλοι θα μας πάνε σ’ ένα μεθυστικό ταξίδι…

Mandria Beach Festival: Το απόλυτο καλοκαιρινό event

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!