Νέα Νεα της Αγορας

Η Grey Goose αποκαλύπτει έτοιμο για σερβίρισμα κλασικό μαρτίνι

Η βότκα Gray Goose, που ανήκει στην Bacardi, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νεότερης καινοτομίας της, του έτοιμου για σερβίρισμα Gray Goose Classic Martini Cocktail.

Είναι φτιαγμένο με τρία κορυφαία συστατικά – βότκα Grey Goose, ξηρό γαλλικό βερμούτ και μια δόση bitters πορτοκαλιού.

Κάθε μπουκάλι των 750 ml περιέχει 8-10 μερίδες, είναι έτοιμο μετά από ανακίνηση ή ανάδευση πάνω από πάγο και μπορεί να γαρνιριστεί με ελιά ή λεμόνι.

Σύμφωνα με την Grey Goose, αυτό το νέο ρόφημα είναι «το μόνο εμφιαλωμένο κοκτέιλ μαρτίνι του είδους του στην αγορά από μια μεγάλη μάρκα βότκας».

Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Grey Goose, Aleco Azqueta, δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη ζήτηση να απολαμβάνουμε κοκτέιλ μαρτίνι στο σπίτι, αλλά λόγω της πολιτιστικής εικονογραφίας του, πολλοί καταναλωτές βρίσκουν το κοκτέιλ πολύ μυστηριώδες ή δύσκολο να «τελειοποιηθεί». Ομοίως, γνωρίζουμε ότι οι διασκεδαστές στο σπίτι συχνά θέλουν να σερβίρουν μαρτίνι στις συγκεντρώσεις τους, αλλά βρίσκουν τη διαδικασία πολύ περίπλοκη. Αυτή η διορατικότητα παρουσίασε μια συναρπαστική ευκαιρία για την Grey Goose να καλύψει αυτή την επιθυμία».

Και συνέχισε: «Ξέραμε ότι έπρεπε να εμφιαλώνουμε το τέλειο κοκτέιλ μαρτίνι Grey Goose που εγγυάται μια ομαλή, καλά ισορροπημένη έκχυση κάθε φορά. Επιπλέον, επειδή το κοκτέιλ είναι διαβόητο προσωπικό, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι οι καταναλωτές θα μπορούσαν να επιλέξουν να ανακινήσουν ή να ανακατέψουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους και τους ενθαρρύνουμε να προσθέσουν τη γαρνιτούρα της επιλογής τους.»

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Michael O’Leary: Ryanair: Κατεβάστε το στρατό στα αεροδρόμια για να αντιμετωπιστεί το χάος

Taste and Hospitality

Βουλή: «Nαι» στο νομοσχέδιο για αναστολή δόσεων

Taste and Hospitality

Ξεκίνησαν τα πρώτα κρουαζιερόπλοια με αφετηρία το λιμάνι Λεμεσού

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!