Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2022 επιστρέφει στις 23 Οκτωβρίου 2022

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρουσίασαν τον αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2022 – μία επιτυχημένη διοργάνωση που διανύει την 7η χρονιά της. Το φετινό ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, με σημείο εκκίνησης την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης στη Λευκωσία.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η στήριξη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», για τις ανάγκες του οποίου διατίθενται όλα τα έσοδα του ετήσιου αγώνα.

Το πολυδιάστατο αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει ενέργειες που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, οι οποίες προωθούν τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τη σημασία της τακτικής άσκησης. Μέσω του RUN AS ONE, παιδιά ηλικίας 9-12 ετών έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μέλη του Συνδέσμου και, αφού υποβληθούν στις απαραίτητες μετρήσεις, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, που μετρά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο, επιστρέφει φέτος με φυσική παρουσία έπειτα από δύο Virtual διοργανώσεις που ενθάρρυναν το κοινό να παραμείνει δραστήριο και κατά την περίοδο της πανδημίας της νόσου Covid-19.

Κατά τον χαιρετισμό της, η κυρία Νατάσα Κωνσταντινίδου, Chief Communications & CSR Officer, αναφέρθηκε στη σημασία της διατροφής και τακτικής άσκησης και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2022 στην οργανική του μορφή.  Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, οι διοργανωτές κάλεσαν το κοινό να στηρίξει για ακόμα φορά το RUN AS ONE και να επισκεφθεί το μεγάλο FUN PARK που θα στηθεί την ημέρα του αγώνα στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

Το φετινό ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE πραγματοποιείται με μεγάλους χορηγούς τον ελεγκτικό οίκο Deloitte, την Ελληνική Τράπεζα και την εταιρεία Primetel.  Ο αγώνας δρόμου 1Κ Fun Run πραγματοποιείται με τη στήριξη της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης. Υποστηρικτής του φετινού αγώνα είναι η εταιρεία Landas Colour, χορηγός επικοινωνίας ο Mix FM και χορηγοί οι εταιρείες Holland & Barrett, ACS Courier, NEXTECH, Universal Life, Bean Bar,  Diplomat Cyprus (με τα προϊόντα All in) και Henkel (με τα προϊόντα Dixan και Somat).

Τη δημοσιογραφική διάσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των ΜΜΕ και των χορηγών του αγώνα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η ώρα του Γεδεών Δούκα: Ένα κωμικοτραγικό μιούζικαλ με ζωντανή μουσική και δωρεάν κρασί!

Παρακολουθήστε Ζωντανά τη διαδικτυακή παράσταση: «Κοίτα γύρω, ο πολιτισμός φωνάζει»

Taste and Hospitality

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μία 3ήμερη διανυκτέρευση στον Πρωταρά για 4 άτομα!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!