Παρουσίαση Φιλοξενία

Η designer Bianca Minides και η Άμμος του Καμπούρη στην Αγία Νάπα…

Πρόκειται για μια μικρή παραλία με μήκος 65 μέτρα και πλάτος 20μ. Υπάρχει ο θεσμός της γαλάζιας σημαίας και παρά την ερημική της τοποθεσία είναι εύκολα προσβάσιμη. Είναι κυρίως βραχώδης με αμμώδες κέντρο που καλύπτεται με ψιλή, χρυσή άμμο, ενώ τα κρυστάλλινα νερά της είναι κυρίως ήρεμα. Μια παραλία που προσωπικά λατρεύω για κολύπμι και χαλάρωση σχεδόν όλους τους μήνες.

Το έργο επιμελήθηκε η designer Bianca Minides. Σπούδασε στο Λονδίνο Interior Architecture & Design (Αρχιτεκτονική Εσωτερικού χώρου & Διακόσμησης) και διατηρεί δικό της γραφείο στην Αγια Νάπα.Γεννημένη στην Αγία Νάπα , όπως έχει δηλώσει οι ι εμπνεύσεις που είχε προέρχονται από διάφορες παραλίες που επισκέφτηκε σε ταξίδια της στο εξωτερικό. Στη Μεσόγειο και στην Νοτιοανατολική Ασία επισκέφτηκε, τις πιο όμορφες παραλίες, όπου η διαμόρφωση και η συλλογή των έπιπλων βρίσκονταν σε πλήρη αρμόνια με το φυσικό τοπίο.

Υπάρχουν 50 νέες αναπαυτικές ξαπλώστρες, 25 ομπρέλες και 6 κρεβάτια έχουν τοποθετηθεί στην παραλία με τα κρυστάλλινα νερά, αλλάζοντας εντελώς το πρόσωπό της.

Η νέα αυτή σειρά, είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής μασίφ ξύλα Ιρόκο σε σκούρο καφέ με χρυσίδουσα απόχρωση χρώμα. Τα πανιά και τα υφάσματα είναι σε αποχρώσεις της άμμου. Όλα τα υλικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δημιουργούν μια επιπλέον χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Σκοπός του έργου ήταν να σχεδιαστούν έπιπλα τα οποία να συμβαδίζουν με το περιβάλλον της παράλιας και να προσφέρουν τη μέγιστη άνεση και πολυτέλεια στους επισκέπτες.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ήταν από τις ιδιαίτερα δημοφιλείς παραλίες της Αγίας Νάπας. Στην συνέχεια όμως και αφού πήρε τη Γαλάζια Σημαία, ο μικρός αυτός φυσικός κολπίσκος που βρίσκεται 2 χλμ. ανατολικά του κέντρου της Αγίας Νάπας και εκτείνεται ανάμεσα στις Θαλάσσιες Σπηλιές και στην παραλία Λιμνάρα απέκτησε φανατικό κοινό.

 Αξίζει να θυμίσουμε ότι το έργο ανάπλασης της παραλίας έγινε στο πλαίσιο του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού του Δήμου Αγίας Νάπας και την υπέβαλε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων.

Κύρια φωτο-avantgarde

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

1907: Ο πρώτος κινηματογράφος στην Κύπρο – Mηνιαία εισιτήρια για 30 ταινίες, 5 σελίνια

Taste and Hospitality

Antasia Beach Club- Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο απόκτημα της Πάφου

«Κλειδώνει» η πόλη, αλλά ξέρουν ότι: «Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!