Εφοδιαστική Αλυσίδα Πρόσωπα

Ο chef Ανδρέας Κατσαρός απογειώνει το πολυτελές KAIRABA Sandy Villas (ΦΩΤΟΣ)

Από την Κω και την Atlantica επέστρεψε στην Κέρκυρα για να ενταχθεί στο δυναμικό της kairaba ως Executive Chef  στο KAIRABA Sandy Villas – Adults Only. O λόγος για τον Ανδρέα Κατσαρό – Μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων, τον οποίο έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε κατά καιρούς με πρωτότυπες συνταγές για μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 5* που βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο.  Περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους και οι επισκέπτες του θέρετρου μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία και την γαλήνη που προσφέρει το αγαπημένο νησί των Κυπρίων.

Μετά από  πολυετή εμπειρία σε club med magic life και  άλλες μικρότερες τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, σε Ρόδο, Κέρκυρα και Κω, ο Ανδρέας, φέτος επιχειρεί να δώσει μια άλλη νότα στην γαστρονομία με νέους συνεργάτες και νέες προτάσεις.

Οι δεξιότητες του Ανδρέα Κατσαρού, έχουν προσθέσει ένα ακόμη «αστέρι» στο ήδη πολυτελές και φιλόξενο ξενοδοχείο της Κέρκυρας. Ο σεφ  που έχει κάνει την μαγειρική, τέχνη και εξακολουθεί να  μας εκπλήσσει με τα ξεχωριστά του πιάτα. Ανάμεσα στα καθήκοντά του είναι να  διευθύνει και το προσωπικό της κουζίνας και ο ίδιος έχει αποδείξει το χάρισμα που έχει για τις  δεξιότητες ενός εκτελεστικού σεφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ίσως το μοναδικό ξενοδοχείο του νησιού που εκτός από την αίγλη και τις παροχές που προσφέρει, οι κριτικές αφορούν κυρίως στα πιάτα του Ανδρέα Κατσαρού.

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κολοκάσι-Πούλλες Σωτήρας : Ιστορία, Μέθοδος παραγωγής και γαστρονομία

Taste and Hospitality

To εξαιρετικό Κυπριακό παρθένο ελαιόλαδο

Taste and Hospitality

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη Δικαιοσύνη κατά του Κ. Βαξεβάνη – “Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την e-food”

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!