Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Το 16ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ & 37ο Διεθνές Φεστιβάλ, Αγίας Νάπας είναι γεγονός

Το “16ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ” & “37ο Διεθνές Φεστιβάλ “,Αγίας Νάπας είναι γεγονός. Το φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του την Πέμτη μέχρι το Σάββατο  23/9-16/10/2021.

Το “Μεσαιωνικό Φεστιβάλ”, Αγίας Νάπας είναι ένας ετήσιος θεσμός, ο οποίος ταξιδεύει τους επισκέπτες στον παραμυθένιο κόσμο της μεσαιωνικής εποχής. Έναν κόσμο με σταυροφόρους, ιππότες, πρίγκιπες και πριγκίπισσες.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται συνήθως κάθε Οκτώβριο. Ο στόχος των εκδηλώσεων που πλαισιώνουν το Φεστιβάλ είναι η αναβίωση της μεσαιωνικής Κύπρου και η ανάδειξη της επιρροής αυτής της εποχής στην πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.

Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται θεατρικά έργα, θέατρο δρόμου, μουσικές συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες χορού. Εκτός από το ψυχαγωγικό μέρος, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μεσαιωνική αγορά, όπου πωλούνται προϊόντα όπως κρασί και φαγητό, καθώς και να παρακολουθήσουν εργαστήρια μεσαιωνικής καλαθοπλεκτικής και αγγειοπλαστικής. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν, επίσης, να θαυμάσουν μεσαιωνικά αντικείμενα, τα οποία εκτίθενται σε μεσαιωνικές εκθέσεις.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Reggae Sunjam Festival 2022 ξανά τον Αύγουστο στον Πωμό

Taste and Hospitality

ΕΤΑΠ και ξενοδόχοι στην τουριστική έκθεση WTM Λονδίνου

Taste and Hospitality

Η Αλέξια παρουσιάζει τη συναυλία «In a Jazz Mood»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!