Παρουσίαση Φιλοξενία

«Ξυπόλητα καμάκια»: O τουρισμός το 1985 με γυρίσματα στη Caribbean disco στην πιο νοσταλγική δεκαετία – ΒΙΝΤΕΟ

«Ξυπόλητα καμάκια»: Κώστας Δημητρίου, Ανδρέας Μουσουλιώτης, Ηράκλης Γιωργαλλής, Σταύρος Λούρας, , Ευτύχιος Πουλλαίδης, Ντίνος Ηλιόπουλος και άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί συναντιόνται το 1985 και γίνονται τα «Ξυπόλητα καμάκια». Οι λατρεμένοι ηθοποιοί κάνουν γυρίσματα στη Λεμεσό αναδεικνύοντας τις ομορφιές της, στο ξενοδοχείο Εlias beach hotel, Caribbean disco και σε άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρες.

 Εποχές που οι παραλίες γέμιζαν από Σουηδέζες και φυσικά καμάκια. Αξίζει για τους λάτρεις της εποχής εκείνης να ξαναδούν την καλοκαιρινή ταινία…Σκηνοθέτης ο αγαπητός Κώστας Δημητρίου.

Περίληψη:

Τρεις φτωχοί E/K νεαροί κάνουν διακοπές στην Κύπρο με στόχο να σαγηνεύσουν νεαρά κορίτσια, παριστάνοντας τους πλούσιους…

Η ταινία προβλήθηκε στους κυπριακούς κινηματογράφους με τεράστια επιτυχία. Το πιο πάνω βίντεο είναι κακό αντίγραφο από «πειρατική» κασέτα και ο δημιουργός της δεν έχει ενημερωθεί για την προβολή της στο διαδύκτιο. Εννοείται πως όλα τα πνευματικά δικαιώματα του ανήκουν.

Φανταστείτε να βρεθούν περίπου 3.500 χιλιάδες ευρώ για να γίνει μια τεχνική επεξεργασία σύγχρονη. Εκτός από το ενδιαφέρον στις ερμηνείες των ηθοποιών, τα πλάνα και το μοντάζ αποτελούν άλλο ένα αποτύπωμα στον τουριστική ιστορία της χώρας μας. Και ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδέψει ξανά πίσω στο χρόνο, με αυτό τον τρόπο…την μαγεία του κινηματογράφου.

Τέτοια αρχεία δεν πρέπει να κλειδώνονται στα ντουλάπια για μερικές χιλιάδες….

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το πρώτο animated video του ΕΟΤ: Tα παιδιά γνωρίζουν την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ)

Ο Βασίλης Καρράς και το κτήμα του – Γιατί στράφηκε στην ελιά και το σταφύλι (Βίντεο)

Taste and Hospitality

Πάφος: Κάνουμε Κανόε Καγιάκ για μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!