Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Galatariotis Financial: Eξαγόρασε την Sepaga

Μια ακόμη επιτυχία σημειώνει η SEPAGA, η ραγδαία αναπτυσσόμενη  επιχείρηση ηλεκτρονικών πληρωμών, με την εξαγορά της από την κοινοπραξία Galatariotis Financial Holdings Limited, Παναγιώτη Ιωάννου (Regional Director – Public Sector for Multi-Country CEE μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείας τεχνολογίας στον κόσμο) και Γιώργου Πετρακίδη (Public Sector Business Development Manager στην ίδια εταιρεία).

Τα τελευταία χρόνια η Sepaga έχει εισέλθει σε νέο τροχό ανάπτυξης έχοντας πελάτες από Ευρώπη, Ασία και χώρες ανά το παγκόσμιο, και λόγω των επιτυχιών της έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων διάφορων επενδυτών, ανάμεσα σε αυτούς και η κοινοπραξία Galatariotis Financial Holdings Limited, Ιωάννου και Πετρακίδη. Με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και επέκταση νέων αγορών, και έχοντας ίδιο όραμα με τη διοίκηση της Sepaga, υπήρξε η ιδανική σύνδεση για ένα δρόμο γεμάτο επιτυχίες.

Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο και το παρόν διοικητικό σχήμα έχει στρέψει το βλέμμα στο μέλλον αλλά πάντα με προσήλωση στην προσφορά ολοκληρωμένων και καινοτόμων χρηματοοικονομικών λύσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

“Όλοι στην ομάδα της Sepaga είναι ενθουσιασμένοι με την ολοκλήρωση της εξαγοράς και το νέο Συμβούλιο Μετόχων και Διευθυντών, καθώς ο Σίμος Γαλαταριώτης (της Galatariotis Financial Holdings Limited), ο Παναγιώτης Ιωάννου και ο Γιώργος Πετρακίδης είναι από τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες στους τομείς της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας. Είναι άτομα με εμπειρία στη διαχείριση ομάδων, ανάπτυξη κουλτούρας και διορατικότητα που σε συνδυασμό με τη στρατηγική και την εμπειρία της ομάδας στα Financial Services, θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το όραμά μας γρηγορότερα – να  εξελίξουμε τις ηλεκτρονικές πληρωμές στον επιχειρηματικό κόσμο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας για την απίστευτη στήριξη και συνεργασία τα τελευταία έξι χρόνια και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες στον επιχειρηματικό κόσμο.” Δήλωσε η CEO της εταιρείας κα Έλενα Κοντού.

Η Sepaga είναι  Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος (Electronic Money Institution), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, με άδεια λειτουργίας 115.1.3.18/2018. Έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα την έκδοση, διανομή και εξαργύρωση ηλεκτρονικού χρήματος, προσφέρει σε τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, μια σειρά από χρηματοοικονομικές λύσεις για τη διαχείριση κεφαλαίων και πληρωμών.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Aλλάζει η εικόνα στις Πλάτρες – Επενδύσεις εκατομμυρίων

Taste and Hospitality

Λάρνακα: Βαρέθηκαν την καραντίνα 24 αλλοδαποί – Μετέτρεψαν σπίτι σε κλαμπ

Παρακολούθηση γεωργικών δραστηριοτήτων με τη χρήση drones

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!